ΔΙΑΦΟΡΑ

Το έφαγε και κατέρρευσε: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ 12χρονος στη Θεσσαλονίκη, το μοιραίο λάθος με τα ζυμαρικά

Πότε θα πληρωθεί

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένας 12χρονος, ο οποίος κατανάλωσε ωμό ζυμαρικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος μεταφέρθηκε στα Επείγοντα το βράδυ της Δευτέρας, με έντονο βήχα και, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, είχε καταπιεί ένα ώμο τορτελινι με αποτέλεσμα να γίνει απόφραξη του αεραγωγού του από ξένο σώμα.

Άμεσα ο 12χρονος σταθεροποιήθηκε από τους γιατρούς και διασωληνωθηκε, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί θα προσπαθήσουν εντός της ημέρας να αφαιρέσουν λαπαροσκοπικά το ξένο σώμα που κατάπιε ο 12χρονος.

Η μητέρα του 12χρονου στη Θεσσαλονίκη τόνισε πως την Τετάρτη (07/02/2024) θα γίνει η επέμβαση στο παιδί που βρίσκεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ καθώς το τορτελίνι έμεινε στον βρόγχο του παιδιού με αποτέλεσμα να το εμποδίζει την αναπνοή.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «το ευτυχώς το παιδί δείχνει να πηγαίνει καλά. Είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου και αύριο θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση στο παιδί μου. Στο παιδί μου αρέσουν τα τορτελίνια και τα τρώει ωμά σαν τσιπς. Μόλις αντιλήφθηκα ότι το παιδί μου το έχει φάει και κάτι έγινε και δεν ήταν καλά, προσπάθησα να το βοηθήσω γιατί γνωρίζω ευτυχώς και απο πρώτες βοήθειες».

Ακόμη ανέφερε πως «μόλις αντιλήφθηκα ότι δεν μπορώ μόνη μου να κάνω κάτι πήρα το ΕΚΑΒ. Ευτυχώς ήρθαν πολύ γρήγορα και μετέφεραν το παιδί μου στο νοσοκομείο. Το τορτελίνι έμεινε στον βρόγχο του παιδιού μου και δεν μπορεί να αναπνεύσει. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button