ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα τραγωδία: Πέθανε ο 27χρονος που είχε το τροχαίο με μηχανή

Δεν έχουν τελειωμό τα τραγικά συμβάντα των τελευταίων ωρών στη Λάρισα. Δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή ο 27χρονος νεαρός  που τραυματίστηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής σε τροχαίο στον κόμβο της ΔΕΥΑΛ.

Όπως κατέγραψε το onlarissa.gr, η μοτοσικλέτα του εξετράπη της πορείας της κάτω από άγνωστες συνθήκες και ο άτυχος δικυκλιστής «πετάχτηκε» στο οδόστρωμα.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους γιατρούς να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσουν στην ζωή, ωστόσο, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και ο νεαρός ξεψύχησε.

“Η Μαλένα έπαιζε, έφαγε και όταν γύρισε στο κρεβάτι, ξαφνικά πέθανε” – Τι αποκαλύπτει η ογκολόγος της

“Η Μαλένα δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια”. Αυτό τονίζει στον ΑΝΤ1 η διευθύντρια του Ογκολογικού Τμήματος του Αγλαΐα Κυριακού η οποία παρακολουθούσε το παιδί της οικογένειας από την Πάτρα, τις 9 μέρες που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

“Ο θάνατος ήταν αιφνίδιος και αγνώστου αιτιολογίας. Δυστυχώς ο ιατροδικαστής έγραψε διάγνωση που δεν ευσταθούσε. Εγώ το έστειλα για νεκροψία για την ανεύρεση και διαπίστωση των αιτιών του θανάτου, καθώς και των συνθηκών υπό τις οποίες συνέβη αυτός. Δηλώνω κατηγορηματικά πως το παιδί δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Δεν υπήρχε καμία λειτουργική βλάβη στο συκώτι της Μαλένας” δηλώνει. “Το παιδί εγώ το εξέταζα. Είχε τέλεια κλινική και λειτουργική εικόνα μέχρι που κοιμήθηκε. Την 9η ημέρα της χημειοθεραπείας, η μικρή έπαιζε στον παιδότοπο του νοσοκομείου, έφαγε καλά και όταν γύρισε στο κρεβάτι της, άφησε ξαφνικά την τελευταία της πνοή” σημειώνει.

“Ακόμα και παιδιά που κάνουν χρόνια χημειοθεραπεία, μπορεί να επηρεάζεται το ήπαρ, αλλά έχουν άριστη ηπατική ανεπάρκεια. Η Μαλένα ήταν παιδί μας, ένας άγγελος, ένα εξαιρετικά συνεργάσιμο παιδί” προσθέτει. Οι ιατροδικαστές εκτιμούν ότι μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα έχουν τα πορίσματα, επισημαίνοντας ότι ο χρόνος θα εξαρτηθεί από τις εξετάσεις που θα παραγγελθούν.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button