ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε από ανακοπή καρδιάς όμως όλοι χειροκροτούσαν αφού νόμιζαν ήταν ρόλος» Συγκλονίζει ο Νίκος Καραγιώργης

Έπαθα σοκ. Βούιζε το κεφάλι μου, άρχισα να φωνάζω. Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να διαχειριστώ τη θλίψη, το τραγικό συμβάν” δήλωσε ο Νίκος Καραγιώργης.

Ο Νίκος Καραγιώργης έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για την απώλεια του επίσης ηθοποιού πατέρα του, Κώστα Καραγιώργη.

Η πιο δύσκολη στιγμή σου μέχρι σήμερα ήταν η ξαφνική απώλεια του πατέρα σου στα 51 του χρόνια;

Ναι. Ήταν κάτι φοβερό. Ασύλληπτο. Ήταν στο Τορόντο περιοδεία και μας τηλεφώνησε ο Νίκος Παπαναστασίου να μας πει ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς πάνω στη σκηνή.

Κι ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν σκηνή από το έργο και χειροκροτούσε. Έπαθα σοκ. Βούιζε το κεφάλι μου, άρχισα να φωνάζω. Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να διαχειριστώ τη θλίψη, το τραγικό συμβάν.

Και να σου πω κάτι που εγώ το θεωρώ καρμικό; Το περασμένο βράδυ το σίριαλ «Το Κανάλι των Παρανόμων» είχε κλείσει πάνω στον πατέρα μου στην τελευταία σκηνή, όπου ο Γιάννης Βούρος -σε ρόλο αστυνομικών κι οι δύο- του έδινε συλλυπητήρια για τη γυναίκα του, καθώς το σενάριο ήθελε να χάνει τη γυναίκα του ο ήρωας.

Κι η ατάκα του πατέρα μου ήταν «με την Στέλλα ζήσαμε μαζί 31 χρόνια ευτυχισμένα». Τη μητέρα μου τη λένε Στέλλα, ήταν πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι κι είχαν συμπληρώσει 31 χρόνια ζωής μαζί. Κι όχι μόνο αυτό.

Την επόμενη ημέρα του θανάτου του πατέρα μου πήρε σπίτι ένας σκηνοθέτης που τον ήθελε για μια νέα σειρά, καθώς είχε δει αυτή τη σκηνή του φινάλε. Τραγική ειρωνεία ζωής!

Κώστας Καραγιώργης: Βρίσκεται στην κατηγορία με τους Έλληνες Ζεν πρεμιέ του σινέμα, ο γνωστός ηθοποιός με την περιέργη κουρα, γεννήθηκε στην Άνδρο στις 12 Μαρτίου του 1938 και απεβίωσε στις  13 Μαΐου του 1989.

Ήταν απόφοιτος της Παντείου αλλά παράλληλα τελείωσε και την Δραματική Σχολή του Εθνικού Ωδείου, ενώ σπούδασε και πιάνο.Έγινε όμως γνωστός στο ευρύ κοινό κυρίως από τον κινηματογράφο -και δευτερευόντως από την τηλεόραση.

Κώστας Καραγιώργης: Η προσωπική ζωή και η απίστευτη ομοιότητα με τον γιο του

Ο Κώστας Καραγιώργης ήταν παντρεμένος  με την Στέλλα Λιβανίου, καλλιτέχνιδα του χορού. Πέθανε αιφνίδια και πρόωρα, στις 13 Μαΐου 1989 στο Τορόντο του Καναδά όπου βρισκόταν για επαγγελματική υποχρέωση (καλλιτεχνική περιοδεία με τον Νίκο Παπαναστασίου), από ανακοπή της καρδιάς.

[alldaynews.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button