ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός στη Φυλακή ο Δολοφοnος που Συγκλόνισε το πανελλήνιο

Ηλεία: Πέθανε ο καθ ομολογία δολοφόνος του Κώστα Φωτόπουλου – Βρέθηκε νεκρός στη φυλακή

Ο 88χρονος βρέθηκε νεκρός στις φυλακές που ήταν κρατούμενος μέχρι να δικαστεί. Το έγκλημα που είχε ομολογήσει είχε συνταράξει την Ηλεία και όχι μόνο…

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία ο 88χρονος, που τον περασμένο Φεβρουάριο, δολοφόνησε εν ψυχρώ με καραμπίνα, τον 67χρονο Κωνσταντίνο Φωτόπουλο, έξω από την επιχείρηση ξυλείας που διατηρούσε το θύμα, κοντά στο χωριό Πράσινο του δήμου Πύργου, στην Ηλεία.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε και στο παρελθόν απασχολήσει την δικαιοσύνη, ήταν προφυλακισμένος, όμως δεν πρόλαβε να δικαστεί για την δολοφονία του επιχειρηματία. Ο θάνατος του προήλθε από παθολογικά αίτια.

 

Το έγκλημα είχε σημειωθεί στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη. Αιτία ήταν οι κτηματικές διαφορές ανάμεσα σε δράστη και θύμα. Ο 88χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ζήτησε να δει τον επιχειρηματία.

Όταν ο αδικοχαμένος Κωνσταντίνος Φωτόπουλος έφτασε στην είσοδο της επιχείρησης του, ο δράστης φέρεται να ρώτησε τον επιχειρηματία αν θυμάται την κτηματική διαφορά που είχαν πριν κάποια χρόνια μιας και ο ίδιος ήθελε να τακτοποιήσει τα κληρονομικά του και αν θυμάται και τον ίδιο.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι τόνοι ανέβηκαν και τότε ο ηλικιωμένος άνδρας άρπαξε την μονόκαννη καραμπίνα που είχε πάρει μαζί του και πυροβόλησε τον 67χρονο τραυματίζοντας τον σοβαρά στην περιοχή της δεξιάς κοιλιακής χώρας.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον 67χρονο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του Πύργου. Ο άτυχος επιχειρηματίας κατά την διακομιδή του, που έγινε συνοδεία και του γιου του, είχε τις αισθήσεις του όμως λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή αφού τα τραύματα που έφερε σε ζωτικά όργανα ήταν πάρα πολύ βαριά και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί για τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button