ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στο Αγρίνιο για τον θάνατο του 43χρονου Νίκου Τσίρκα

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο και την ευρύτερη τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Νίκου Τσίρκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 19 Ιουνίου σε ηλικία μόλις 43 ετών. Ο εκλιπών ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία λόγω του καταστήματος ψιλικών που διατηρούσε μαζί με τον πατέρα του.

Το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο, όμως δυστυχώς δεν κατόρθωσε να βγει νικητής και ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, ενώ παράλληλα σκόρπισε θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Αγρίνιο. Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11:00 το πρωί.

Το karvasaras.gr εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.

Σοκ: 38χρονη κατέρρευσε και πέθανε την ώρα της κηδείας του θείου της

Σοκ προκαλεί στο Λουτράκι η είδηση του θανάτου μιας 38χρονης την ώρα της κηδείας του θείου της μέσα στην εκκλησία. Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, την ώρα της κηδείας του 55χρονου θείου της στο Λουτράκι, μέσα στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, η 38χρονη ανιψιά του ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Συγκλονισμένος είναι ένας αυτόπτης μάρτυρας που περιγράφει το περιστατικό, τονίζοντας ότι στο σημείο έφτασε γιατρός για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν ήδη αργά. Την άτυχη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button