ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Aγνοείται γνωστός Ηθοποιός

Aγνοείται ο διάσημος ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς

Ώρες αγωνίες για την τύχη του Βρετανού ηθοποιού, Τζούλιαν Σαντς, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την Παρασκευή, όταν πήγε για πεζοπορία στα όρη Σαν Γκάμπριελ.

Η είδηση για τη εξαφάνιση του καλλιτέχνη, που ζει Χόλιγουντ με την οικογένειά του, έγινε γνωστή χθες, αφού ανακοινώθηκε ότι αγνοείται ένας ακόμη πεζοπόρος, ο Μπομπ Γκρέγκορι, σύμφωνα με το ABC. Οι αναζητήσεις της επιχείρησης διάσωσης επικεντρώνονται στο όρος Μπάλντι και τις γύρω περιοχές, που είναι δημοφιλείς αυτήν την εποχή για πεζοπόρους και ορειβάτες.

Ωστόσο, η κακοκαιρία που συνεχίζει να πλήττει την Καλιφόρνια δυσκολεύει το έργο των συνεργείων, που αναγκάστηκαν για παράδειγμα να σταματήσουν το έργο τους για αρκετές ώρες το Σάββατο με drone και ελικόπτερα να αναλαμβάνουν δράση όταν βελτιώθηκε ο καιρός.  Ο Σαντς είχε μιλήσει το 2018 στον Guardian για την αγάπη του για την ορειβασία και την πεζοπορία και τη σημασία του να παραμένει κανείς δραστήριος, αναζητώντας την περιπέτεια καθώς μεγαλώνει.

Σε  άλλη συνέντευξή του το 2020 είχε πει ότι αισθάνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ, όταν βρίσκεται σε μια βουνοκορφή και είχε αναφερθεί σε μια επικίνδυνη κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί στο παρελθόν στις Άνδεις, όταν εκείνος και 3 άλλοι ορειβάτες αντιμετώπισαν μια φοβερή χιονοθύελλα.

Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα δεκαετιών στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είχε γίνει ευρύτερα γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες, όπως το «Δωμάτιο με θέα» και «Κραυγές στη σιωπή».

πηγη efsyn.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button