ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκαριστική ιστορία: Δηλητηρίαζε εσκεμμένα το μωρό της βάζοντας ισχυρά παυσίπονα στο μητρικό γάλα…

Μια σοκαριστική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Πλίμουθ της Αγγλίας όταν μια 30χρονη μάνα παραδέχτηκε πως δηλητηρίαζε τη μικρή κόρη της μέσω του μητρικού γάλακτος εσκεμμένα για να την βλάψει.

Ομολόγησε ότι χορηγούσε μαζί με το μητρικό γάλα και ισχυρή δόση από παυσίπονα με σκοπό να βλάψει το μωρό της αλλά ανέφερε ότι δεν έκανε το ίδιο και με τις άλλες της κόρες. Δείτε και ένα φρίκιαστικό βίντεο με μπέιμπι σίτερ έκλεισε 2χρονο αγοράκι μέσα σε πλυντήριο ρούχων!

Η γυναίκα χρησιμοποιούσε το θήλαστρο για να βγάλει το μητρικό γάλα και στη συνέχεια έριχνε σε αυτό ένα συγκεκριμένο αναλγητικό φάρμακο με τραμαδόλη και το χορηγούσε στην μικρή κόρη της από το Νοέμβριο του 2014 έως και τον Ιούνιο του 2015.

Η 30χρονη μητέρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης με τον δικαστή να κάνει λόγο για μια περίπλοκη υπόθεση καθώς δεν είναι το μόνο περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται η Jones.

Το δικαστήριο την άκουσε επίσης να αναφέρει ότι ο πρώην άντρας της προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι όπου έμενε με τα παιδιά της ενώ στην πραγματικότητα την πυρκαγιά έβαλε μόνη της για άγνωστο λόγο. Η Jones κατηγορείται επίσης και για κατοχή ναρκωτικών ενώ εμπλέκεται και σε άλλες ποινικές υποθέσεις. Η ίδια ομολόγησε ότι μεταξύ άλλων είχε αρπάξει την κάρτα ανάληψης μετρητών από κάποιον και απέσπασε χρήματα από το ATM πρόσφατα.

Ο δικαστής κάνοντας λόγο για μια πολύπλοκη υπόθεση ανέφερε ότι η Rose Jones είναι μια κατηγορούμενη με παράξενη προσωπικότητα. Δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο, μάλιστα, έβαζε τα παυσίπονα στο μητρικό γάλα με το οποίο τάιζε τη δύο ετών πλέον κόρη της.

Η νεαρή γυναίκα τελεί υπό κράτηση ενώ ο δικαστής την προειδοποίησε ότι θα αντιμετωπίσει μια σοβαρή κράτηση για την πράξη της. Η απόφαση θα ληφθεί από το δικαστήριο στο Πλίμουθ.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button