ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτή η οικογένεια ταξιδεύει στην Αμερική με ένα VW λεωφορείο 1971! Καταπληκτικό! (Βίντεο)

 

Τον Μάρτιο του 2013, ο Lars και η Katrin Schneider  μαζί με τον 8-μηνών γιο τους, Fietje αγόρασαν ένα 1971 VW Westfalia Βαν  και ταξίδεψαν σε όλη τη χώρα, διασχίζοντας πολλά μέρη και εθνικά πάρκα, όπως το Joshua Tree, Κοιλάδα της Φωτιάς, Κοιλάδα του Θανάτου, Bryce, Zion και το Grand Canyon.

Η ιδέα πίσω από το ταξίδι τους ήταν πολύ απλή: να αγοράσουν ένα λεωφορείο – βαν και να αρχίσουν το ταξίδι. Στο μυαλό τους υπάρχει το ενδεχόμενο να κατευθυνθούν προς την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, όπου θα μπορούσαν να στείλουν το φορτηγό τους στην Ευρώπη.

Με καταγωγή από το Αμβούργο,Γερμανία, ο Lars προέρχεται από το χώρο της ιστιοπλοΐας, στο οποίο οφείλει ταλέντο του για την ανάληψη κινδύνου και της περιπέτειας.

Το 2013, το ζευγάρι πέρασε δύο μήνες περιοδεύοντας στο νοτιοδυτικό τμήμα των ΗΠΑ, την Καλιφόρνια, Νεβάδα, Γιούτα και Αριζόνα, διανύοντας συνολικά 5.500 χιλιόμετρα, ένα ταξίδι που παραδέχεται ο Lars  ότι δεν ήταν πάντα εύκολο με το μωρό αλλά έγινε ακόμα πιο ιδιαίτερο και ωραίο μαζί του.

Δείτε το βίντεο :

 πηγη apisteuta.com

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button