ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση τώρα από την Θεσσαλονίκη Σοκάρει

Οι εικόνες στο βίντεο της άγριας επίθεσης στη Θεσσαλονίκη δείχνουν τον εφιάλτη του 15χρονου μαθητή. Οι δράστες τον λήστεψαν και τον σακάτεψαν στο ξύλο…

Ο 15χρονος μαθητής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη από το ξύλο που δέχτηκε. Οι δράστες τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον χτυπούν για να αποσπάσουν τα χρήματα που είχε στην κατοχή του. Αυτά όπως αποδείχθηκε ήταν λιγότερα από 5 ευρώ. Όπως αποκαλύπτεται την ώρα της επίθεσης, κάποιος τραβούσε βίντεο στο σημείο. Συνολικά οι δράστες ήταν 15 και το θύμα εκείνη την ώρα μόνο και αβοήθητο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον προσπαθεί να αφήσει πίσω τον εφιάλτη που έζησε.

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, έξω από πολύ γνωστό εμπορικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη,  εκεί που είναι ο τερματικός σταθμός των λεωφορείων.

Αρχικά ο 15χρονος και άλλοι δύο φίλοι του δέχθηκαν επίθεση από 3 άτομα. Οι δύο φίλοι του όμως ξέφυγαν αμέσως, όπως και ο 15χρονος. Ωστόσο λίγα μέτρα πιο κάτω τον βρήκαν άλλα 15 άτομα και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Όλα αυτά έγιναν γιατί το παιδί έφερε μαζί του ένα τσαντάκι που περιείχε λιγότερα από 5 ευρώ. Ο 15χρονος χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για τις πρώτες βοήθειες και πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Για τους δράστες έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ αναζητούνται από την αστυνομία.

Το διαβάσαμε εδώ newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button