ΔΙΑΦΟΡΑ

Τράπεζα Πειραιώς – Έκτακτn ανακοiνωση: «Αν κάνετε μεταφоρά χρnμάτων» – «Μούδıασμα» σε χıλıάδες πελάτες

H Winbank σε νέο μήνυμα εντός του ebanking προτείνει τη ρύθμιση 1.000 ευρώ όριο μεταφορών για κάθε κατηγορία συναλλαγής:

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης της ασφάλειας των συναλλαγών σας στην Τράπεζα Πειραιώς απαιτείται να ορίσετε Ημερήσιο Όριο για τις συναλλαγές “Μεταφορά σε τρίτο στην Τράπεζα” και “Μεταφορά σε άλλη Τράπεζα/ Έμβασμα”.

Στην κατανάλωση των ημερήσιων ορίων προσμετρώνται και οι προγραμματισμένες/ μεταχρονολογημένες συναλλαγές. Σε περίπτωση που κάποια προγραμματισμένη/ μεταχρονολογημένη συναλλαγή ξεπεράσει την ορισμένη τιμή ορίου, τότε η μεταφορά θα ακυρώνεται και θα πρέπει να προγραμματιστεί εκ νέου.

Η σύσταση της Τράπεζας Πειραιώς είναι τα 1.000€ ως ημερήσιο όριο για κάθε κατηγορία συναλλαγής.

Τράπεζα Πειραιώς: Έκτακτη ανακοίνωση – Τι πρέπει να κάνετε με το winbank

H Winbank πλέον εμφανίζει μήνυμα κατά τη διαδικασία μεταβολής του κινητού extrapin, πως θα πρέπει να προβείς και στην αλλαγή του αριθμού στην υπηρεσία IRIS Payments

 

 

Είναι μια χρήσιμη υπενθύμιση για να μην συναντήσουμε προβλήματα σε μελλοντικές συναλλαγές μας.

Συγκεκριμένα:

Σημαντική Ενημέρωση:

Μπορείτε να ενημερώσετε την εγγραφή σας στην υπηρεσία IRIS payments με τον νέο σας αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Απενεργοποιηθείτε και ενεργοποιηθείτε εκ νέου στην υπηρεσία IRIS payments, ώστε να σας βρίσκουν με τον νέο σας αριθμό κινητού και να λαμβάνετε τα ενημερωτικά sms μηνύματα της υπηρεσίας.

 

 

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η μεταβολή του extrapin κινητού ολοκληρώνεται μετά από κλήση στο 2102388000 όπου δίνετε τον αριθμό της αίτησης που εμφανίζει το σύστημα και πραγματοποιείται η αλλαγή του κινητού.

Τράπεζα Πειραιώς: Τι αναφέρει για το ψηφιακό πορτοφόλι

Ανακοίνωση για τους όρους χρήσης των ψηφιακών πορτοφολιών εξέδωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Οι όροι χρήσης των ψηφιακών πορτοφολιών τρίτων παρόχων επικαιροποιήθηκαν.

Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά και σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με αυτούς, να αφαιρέσετε άμεσα και το αργότερο έως 31/12/2023 τις κάρτες σας από τα ψηφιακά πορτοφόλια Apple Pay, Google Pay™, Garmin Pay™, Fitbit Pay, άλλως θα θεωρηθεί ότι τους αποδέχεστε.

Σε κάθε περίπτωση η Τράπεζα Πειραιώς δεν φέρει καμία ευθύνη για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε με ψηφιακά πορτοφόλια τρίτων παρόχων.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση απευθύνεται αποκλειστικά σε πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, οι οποίοι έχουν προσθέσει κάρτα Visa ή/και Mastercard® εκδόσεώς της στα ψηφιακά πορτοφόλια, έως και 03/11/23.

Τράπεζα Πειραιώς: Αλλάζει η λειτουργία της – Πώς θα κάνουμε συναλλαγές

Ένα νέο τύπο τραπεζικού καταστήματος υιοθετεί η Τράπεζα Πειραιώς, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και ενσωματώνοντας τις σύγχρονες τραπεζικές τάσεις και πρακτικές.

Στόχος είναι η δημιουργία των καταστημάτων του μέλλοντος, που θα συνδυάζουν καινοτομίες και στοχευμένη εξυπηρέτηση από έμπειρους τραπεζικούς συμβούλους, σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον, ώστε η Τράπεζα να ανταποκρίνεται αποτελεσματικότερα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της και ταυτόχρονα να εκσυγχρονίσει και να βελτιώσει το εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους της.

Για τον λόγο αυτό, προχωρά σε σημαντικές επενδύσεις, αναδεικνύοντας τη βαρύτητα που δίνει στη δυναμική που διαθέτει το δίκτυό της, το μεγαλύτερο τραπεζικό δίκτυο της χώρας με 387 καταστήματα, τα οποία καλύπτουν στρατηγικά την επικράτεια.

Στο νέο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, ο πελάτης απολαμβάνει γρήγορη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε ένα ανοικτό, φιλικό και οικείο περιβάλλον.

Με την είσοδο του τον υποδέχεται ο τραπεζικός σύμβουλος και τον κατευθύνει ανάλογα με τις εργασίες που θέλει να πραγματοποιήσει.

Οι συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω μηχανημάτων που αξιοποιούν το ολοκληρωμένο δίκτυο ψηφιακών καναλιών, με τη βοήθεια του προσωπικού της Τράπεζας όπου είναι απαραίτητο.

Για τη διαχείριση των ιδιαίτερων αναγκών των πελατών, υπάρχουν κλειστοί χώροι, οι οποίοι διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα των συζητήσεων.

Ο νέος, σύγχρονος σχεδιασμός του καταστήματος διευκολύνει την αλληλεπίδραση του πελάτη και του τραπεζικού συμβούλου, ώστε να βρεθεί το προϊόν ή η υπηρεσία που ανταποκρίνεται αποτελεσματικότερα στις ανάγκες του.

Με τον τρόπο αυτό αναβαθμίζεται η συνολική εμπειρία και εξυπηρέτηση των πελατών και ενδυναμώνεται περαιτέρω η ανθρωποκεντρική κουλτούρα που χαρακτηρίζει το δίκτυο της Τράπεζας Πειραιώς.

Με τη χρήση των ψηφιακών μέσων και την ψηφιοποίηση των λειτουργιών, επιτυγχάνεται ο δραστικός περιορισμός των αναγκαίων εντύπων, με αποτέλεσμα τόσο τον περαιτέρω περιορισμό του χρόνου ολοκλήρωσης των συναλλαγών, όσο και τη σημαντική μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της Τράπεζας.

Η μετατροπή των καταστημάτων ξεκινάει άμεσα και θα ολοκληρωθεί σταδιακά. Ήδη λειτουργούν πιλοτικά τρία νέα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λουτράκι με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ταχύτητα και στην αμεσότητα εξυπηρέτησης του πελάτη σε ένα μοντέρνο περιβάλλον.

Η Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της, επενδύει στη διαρκή εξέλιξή της, εφαρμόζοντας σύγχρονες τραπεζικές πρακτικές, αξιοποιώντας το διευρυμένο δίκτυό της, επενδύοντας στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων της και ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής στα συστήματά της, ώστε να ανταποκρίνεται με ταχύτητα στις σύγχρονες απαιτήσεις και προσωποποιημένες ανάγκες των πελατών της.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button