ΘΑΥΜΑΤΑ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ……Φώτο τραβηγμένη απο Ελληνίδα ομογενή της Αμερικης κατα την επιστροφή της στην Ελλάδα(ΦΩΤΟ)!

 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ……Φωτο τραβηγμενη απο γνωστή μου Ελληνιδα ομογενη της Αμερικης κατα την επιστροφη της στην Ελλαδα, απο το παραθυρο του αεροπλανου πανω απο τον Ατλαντικο το χαραμα.Εβγαζε φωτογραφιες τα συννεφα που χρωματίζονταν απο τα χρωματα της αυγης και χωρις να αντιληφθει η φωτογραφος……τη μορφη του ΧΡΙΣΤΟΥ (εβλεπε μονο συννεφα).Το αποτελεσμα φανηκε κατα το τυπωμα της φωτο απο το φιλμ εν ετη 2000, μπροστα στα εκπληκτα μάτια του φωτογράφου καθως τύπωνε το φιλμ (τοτε δεν υπηρχαν ακομη οι ψηφιακες φωτ.μηχανες).

2933

πηγη Αγιος Νεκτάριος επίσκοπος Πενταπόλεως ο θαυματουργός

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button