ΔΙΑΦΟΡΑ

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Θάνατος 16χρονης: «Την σκότωσαν και μετά την άφησαν στην εκκλησία»

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Θάνατος 16χρονης: «Την σκότωσαν και μετά την άφησαν στην εκκλησία»

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα απευθύνει ο πατέρας της άτυχης Μαρίας.

Ως δύσκολη εξίσωση χαρακτηρίζουν την υπόθεση του θανάτου της 16χρονης στα Τρίκαλα οι Αρχές. Το μεσημέρι της Δευτέρας, η οικογένειά της Μαρίας ενημερώθηκε από την Αστυνομία για τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως».

«Ακόμη ψάχνουν. Βρέθηκαν κάτι κάμερες, που την δείχνουν να πηγαίνει στην εκκλησία στον Προφήτη Ηλία», λέει στον Ant1 η αδερφή της άτυχης 16χρονης.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι η οικογένειά της ζήτησε τις φωτογραφίες του ιατροδικαστή, ώστε να δουν τα χτυπήματα της κοπέλας και να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη.

«Στην αρχή μου έδειχναν τις κάμερες και τα πράγματα της Μαρίας. Εμένα με είχε πάντα στο μυαλό της σίγουρα θα μου έλεγε κάτι», πρόσθεσε.

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή η 16χρονη, μίλησε και ο πατέρας της εκφράζοντας την απορία πώς μία νεαρή κοπέλα κατάφερε να ανέβει τις σκαλωσιές της εκκλησίας και προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

«Εγώ είμαι μάστορας και δεν μπορώ να ανέβω πάνω στην σκαλωσιά, σε αυτή την σκαλωσιά. Να ανέβει ένα νέο κορίτσι 84 κιλά. Αν είναι δυνατόν. Την κόρη μου την σκοτώσανε κάπου αλλού και την βάλανε εκεί. Αυτό πιστεύω», είπε ο πατέρας της.

Την ίδια ώρα «φύλλο και φτερό» κάνουν τα δύο κινητά της Μαρίας για να βρουν μηνύματα ή κλήσεις που μπορούν να οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Η αδερφή της μιλώντας στον Ant1 ανέφερε ότι και τα δύο κινητά βρίσκονται στο εγκληματολογικό, «το ένα είναι κατεστραμμένο και το άλλο λειτουργεί κανονικά».

Μαρτυρία – «φωτιά»

Νέα μαρτυρία ήρθε στο «φως» για τη 16χρονη Μαρία από τα Τρίκαλα, την ώρα που το «θρίλερ» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται. Ειδικότερα, μία γυναίκα υποστηρίζει ότι ξημερώματα Τετάρτης, λίγο πριν τις 4:00, είδε τη 16χρονη σε κεντρικό δρόμο των Τρικάλων. Η ίδια τονίζει ότι της έκανε εντύπωση το προχωρημένο της ώρας, αλλά κυρίως η κατάσταση στην οποία ήταν η νεαρή κοπέλα.

«Είδα το κορίτσι. Ήταν αναστατωμένη και νομίζω ότι έκλαιγε, καθώς την είδα να είναι μουτζουρωμένη από το μακιγιάζ. Βιαζόταν σαν να ήθελε να φύγει από κάπου. Προσπαθούσε να βάλει τις παντόφλες της» αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το Star.

Κάμερα «έπιασε» την 16χρονη πριν βρεθεί νεκρή

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από κάμερες δρόμων της περιοχής. Μάλιστα σε ένα από αυτά καταγράφεται η 16χρονη σε έναν δρόμο, κοντά στο σπίτι της, περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 27χρονος αστυνομικός παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε με την 16χρονη μαθήτρια στις 02.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης και στη συνέχεια είπε πως την άφησε και έφυγε σπίτι της..

newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button