ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ήταν εργατικός, κοιτούσε μόνο μπροστά» λέει συντετριμμένος ο αδερφός του νεκρού πιλότου

«Ήταν πολύ εργατικός, πολύ δημιουργικός, κοιτούσε μόνο μπροστά…», συντετριμμένος είναι ο αδερφός του 62χρονου πιλότου που έχασε τη ζωή του αφότου έπεσε το μονοκινητήριο αεροσκάφος στην περιοχή του Μαυροβουνίου Λάρισας.

Έχουν περάσει λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που εντοπίστηκαν τα συντρίμμια στην περιοχή του Μαυροβουνίου Λάρισας και όπως δηλώνει ο αδερφός στο Mega, ζει την πιο δύσκολη μέρα της ζωής του.

«Όλη την εβδομάδα είχαμε αγωνία. Εγώ ειδικά δεν έβλεπα τηλεόραση, όλη την ώρα ήμουν στο διαδίκτυο να δω τι έγινε», είπε.

Ο πιλότος παρέμενε αγνοούμενος από το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Τότε οι στενοί συγγενείς του αισιοδοξούσαν πως λόγω της εμπειρίας του, θα είχε προλάβει να εγκαταλείψει το αεροσκάφος και να σωθεί.

«Σκεφτόμουν πως μπορεί να πήδηξε από πάνω και να σώθηκε. Αν τον βρουν τις πρώτες ώρες, έλεγα, θα είναι ζωντανός. Αφού περνούσαν οι ώρες, λέω πέθανε», τα σπαρακτικά λόγια του αδερφού.

Ο αδερφός του θύματος λέει συγκινημένος πως η μητέρα του δεν έχει ενημερωθεί για το κακό που χτύπησε την οικογένεια. Στα 92 της χρόνια δεν παρακολουθεί ειδήσεις και όσοι την επισκέπτονται δεν της λένε το παραμικρό.

Το χρονικό της τραγωδίας

Κοντά στην Άνω Αμυγδαλή, στην περιοχή του Μαυροβουνίου εντοπίστηκαν ο νεκρός πιλότος και τα συντρίμια του αεροπλάνου που αγνοούνταν εδώ και μέρες.

Τα συντρίμια βρέθηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας. Στο σημείο επιχείρησαν ομάδες διασωστών, μεταφέροντας την σορό του 62χρονου.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου Στ. Τσιγάλογλου, από την Δράμα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αεροσκάφος είδε ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας στις παρακάρλιες περιοχές, ενώ από την περιοχή των Καναλίων Μαγνησίας, υπάρχουν πληροφορίες όταν ακούστηκε ένας κρότος.

πηγη apopsilive.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button