ΔΙΑΦΟΡΑ

Πήρε το παιδί και έφυγε από το σπίτι: Ο χωρισμός και η διαμάχη που σημάδεψε τον Οδυσσέα Σταμούλη πριν την τραγωδία

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 11χρονου γιου του γνωστού ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη, οποίος πνίγηκε ενώ βρισκόταν στην παραλία μαζί με την μητέρα του, στην Ικαρία.

Ο γνωστός ηθοποιός, είχε μιλήσει πριν καιρό για την πατρότητα αλλά και για τις δυσκολίες του γάμου του.

Ασάφειες χαρακτήρισε ο δήμαρχος Φούρνων, Δημήτρης Καρύδης τις πληροφορίες που διακινήθηκαν νωρίτερα και ανέφεραν πως ο 11χρονος που πνίγηκε στην Ικαρία, είχε μπλεχτεί σε δίχτυα.

Όπως τόνισε ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, «το παιδί βρέθηκε πνιγμένο κοντά σε μια σημαδούρα».

«Η μητέρα του με ενημέρωσε γύρω στις 5:30 το απόγευμα, γιατί ήμουνα με το πυροσβεστικό λόγω του υψηλού κινδύνου, ότι από τις 2 το μεσημέρι έχουν χάσει και δεν μπορούν να βρουν τον Χρήστο. Κατευθείαν ενημερώθηκαν και οι υπηρεσίες. Βγήκαν και οι εθελοντές έξω, όλο το χωριό, όλο το νησί έψαχνε, δυστυχώς δεν βρήκαμε τίποτα.

Μετά, μια ομάδα εθελοντών έπεσε στη θάλασσα μέχρι που βρήκαν το άψυχο κορμάκι του Χρήστου μας νεκρό, πνιγμένο. Δεν ισχύουν αυτά που λέγονται για τα δίχτυα. Το παιδί βρέθηκε κοντά σε μια σημαδούρα, με την οποία έχουμε οριοθετήσει την παραλία για να μην μπαίνουν μέσα στο δίαυλο του αλιευτικού και βρέθηκε εκεί πάνω. Η σημαδούρα είναι 50 μέτρα από την παραλία. Η παραλία αυτή είναι πολυσύχναστη» περιέγραψε.

“Δυστυχώς, τον Χρήστο τον βρήκαμε πνιγμένο”, είπε ο δήμαρχος, προσθέτοντας πως χτες στην περιοχή έπνεεαν δυνατοί ανέμοι και είχε θαλασσοταραχή.

Όσα αποκάλυψε

«Η γυναίκα μου πριν από 7 μήνες, έφυγε από το σπίτι, πήρε και το παιδί, μένει σε άλλο σπίτι, σε άλλη πολυκατοικία, σε άλλη περιοχή. Κατά τη γνώμη σου πρέπει να ανησυχώ; Μήπως χωρίσαμε;», είπε με χιούμορ στο Λοιπόν.

Και πρόσθεσε: «Έχω μια ελευθερία που δεν την ήθελα, αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν μια φάση της ζωής μου που ήθελα να έχω οικογένεια. Όταν μετά από 13 χρόνια σχέσης μένεις μόνος σου. αλλάζει η κατάσταση της ζωής. Στη φάση που είμαστε τώρα δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Είχα γυναίκα που ήθελα να έχω, ήθελα να έχω οικογένεια, το έκανα κι εγώ κι εκείνη συνειδητά, δεν έγινε έτσι. Ήταν επιλογή και ήλπιζα ότι θα πήγαινε πιο πέρα».

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button