ΔΙΑΦΟΡΑ

Βρήκε αυτό το αδέσποτο σκυλί να περιπλανιέται, αλλά όταν κοίταξε καλύτερα…ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ!

Επί 13 χρόνια, ένα αδέσποτο σκυλί ονόματι Bolinha περιπλανιόταν έξω από ένα βενζινάδικο στη δυτική Βραζιλία. Οι κάτοικοι της περιοχής του έδιναν αποφάγια, αλλά κανείς δεν τον είχε πάει σε έναν κτηνίατρο για να λάβει την ιατρική φροντίδα που τόσο χρειαζόταν. Ζύγιζε 36 κιλά και ήταν πρησμένος…

8499

Όσο πιο συχνά τον τάιζαν τόσο πιο βαρύς γινόταν ο Bolinha. Του φέρονταν περισσότερο σαν μασκότ παρά σαν ένα πλάσμα που είχε ανάγκη αγάπη και φροντίδα, με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα να περπατήσει και να αναπνεύσει.

8500

Σχεδόν πριν ένα χρόνο, τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, ένας εθελοντής φιλοζωικής ομάδας από τη διπλανή πόλη, αποφάσισε να βοηθήσει τον Bolinha.

8501

Τον πήρε μαζί του πίσω στο Animal Protection Organization (OPA-MT) όπου του έκαναν το πρώτο του μπάνιο και όπως φαίνεται και από την παρακάτω εικόνα, το βρήκε υπέροχο!

8502

Ο Bolihna επίσης βρήκε στοργή στην καινούργια του οικογένεια, που ευτυχώς ήθελαν το καλύτερο γι” αυτόν. Όντας πλέον σε υπεύθυνα χέρια, ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουν την παχυσαρκία του και τις προκλήσεις μέχρι να αναρρώσει.

8503

Το πρόγραμμά του περιελάμβανε ακόμη και έναν διάδρομο γυμναστικής βυθισμένο στο νερό για να μην κουράζει επιπλέον τις ήδη ταλαιπωρημένες αρθρώσεις του!

8504

Επίσης του μείωσαν σημαντικά την ποσότητα φαγητού που κατανάλωνε, αλλά το αντιστάθμιζαν με πολλή αγάπη και φροντίδα.

8507

Λόγω της ηλικίας του σκύλου όμως και των διάφορων ιατρικών παθήσεων, η πρόοδός του ήταν αργή αν και σταθερή.

8508

Σε λιγότερο από ένα χρόνο ο Bolinha έχασε πάνω από 13 κιλά και η μεταμόρφωσή του είναι απλά απίστευτη!

8509

Πλέον τον βοηθούν να χάσει ακόμη 5-6 κιλά που είναι και ο στόχος τους για ένα υγιές σωματικό βάρος, ενώ στο ενδιάμεσο συνεχίζει να εμπνέει τον πλανήτη με την γλυκιά ιστορία του.

8510

 πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button