ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για το χαμογελαστό κορίτσι την Ευγενία – Έφυγε ξαφνıκά από τη ζωή μόλις 17 ετών

Τις πρώτες πρωινές ώρες έφυγε από τη ζωή η 17χρονη Ευγενία Μαρία Καζαντζίδου από το Κοκκινοχώρι Καβάλας, η οποία προ ολίγων ημερών είχε διακομισθεί στο Νοσοκομείο Καβάλας και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, μετά από ξαφνικό και σοβαρό πρόβλημα υγείας που παρουσίασε (ανεύρυσμα κατά κάποιες πληροφορίες).

Η χαμογελαστή κοπέλα δεν άντεξε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, πέθανε σήμερα, βυθίζοντας στο πένθος τον δήμο Παγγαίου, το Κοκκινοχώρι και το Λύκειο Ποδοχωρίου στο οποίο ήταν μαθήτρια.

Η Ευγενία-Μαρία

Η κηδεία της 17χρονης θα γίνει σήμερα στις 15:00, στον ιερό ναό του Αγίου Νέστορα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Όλες αυτές τις μέρες οι συμμαθητές της Ευγενίας-Μαρίας ήταν στο πλευρό της, ενώ ακύρωσαν την πενθήμερη εκδρομή τους για να μείνουν δίπλα της. Όπως λένε όλοι στην περιοχή, η 17χρονη ήταν αριστούχος και στόχος της ήταν να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία.

Ο δήμος Παγγαίου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, ανακοινώνοντας τη ματαίωση όλων των εορταστικών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί.

Το ίδιο έκαναν και άλλοι φορείς και συλλογικότητες της περιοχής, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους, ενώ αναβλήθηκε και ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ορφανίου-Άρη Πηγών

Μιλώντας στο ENA Channel, η Μυρσίνη Χρυσαφούδη, Πρόεδρος Κοινωφελούς Δήμου Παγγαίου, επιβεβαίωσε την αναβολή όλων των εκδηλώσεων σε ένδειξη πένθους:

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, δεν υπάρχει διάθεση από κανέναν να συμμετέχει σε κάτι ευχάριστο, σε κάτι εορταστικό μετά από ένα τέτοιο τραγικό γεγονός, την απώλεια ενός τόσο μικρού παιδιού από την περιοχή μας. Ήταν ένα ξαφνικό περιστατικό το οποίο δυστυχώς δεν  μπόρεσε να το αντέξει και κατέληξε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες…

 

πηγη viralgreece.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button