ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Έφυγε γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Γιώργος Ζωγράφος: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός

Ακόμη μια απώλεια μετρά ο καλλιτεχνικός χώρος, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιώργος Ζωγράφος.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε το «Σπίτι του Ηθοποιού» μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram. «Δυστυχώς έφυγε σήμερα από κοντά μας ο ηθοποιός Γιώργος Ζωγράφος. Καλό σου ταξίδι στο φως αγαπημένε συνάδελφε» αναφέρει η ανάρτηση.

Ο Γιώργος Ζωγράφος ήταν γεννημένος στην Πάτρα και φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του διαδρομής είχε συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, συμμετέχοντας σε περιοδείες του σε Ευρώπη και ΗΠΑ, την πρώτη διετία της δεκαετίας του ΄70, με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, με το Θεσσαλικό Θέατρο, με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κρήτης. Παράλληλα, με την Πειραματική Σκηνή Πειραιά Θέατρο Νέων, Θίασο Ρεπερτορίου Νίκου Χατζίσκου κ.ά.

πηγη newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button