ΔΙΑΦΟΡΑ

Κιτρινίλες, μικρόβια και επίμονοι λεκέδες στο στρώμα: Το μυστικό της γιαγιάς που θα το κάνει ολόλευκο σαν καινούριο

Έχει το στρώμα σας κιτρινίλες, μικρόβια και επίμονους λεκέδες που σας ταλαιπωρούν στο καθάρισμα; Δείτε το μυστικό της γιαγιάς που θα το κάνει και πάλι ολόλευκο σαν καινούριο.

Οι κιτρινίλες και οι δύσκολοι λεκέδες στο στρώμα είναι κάτι συνηθισμένο ειδικά αν έχετε παιδιά. Δείτε λοιπόν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το καθαρίσετε και να το κάνετε πάλι σαν καινούριο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα κιτρινισμένο στρώμα που δεν είναι ικανοποιητικό από υγιεινής. Επιπλέον, ο καθαρισμός είναι πολύ δύσκολος. Ευτυχώς, είναι δυνατό να καθαρίσετε εύκολα τις κιτρινίλες από ένα στρώμα χρησιμοποιώντας συστατικά που υπάρχουν ήδη στο σπίτι.

Ο πρώτος κανόνας είναι να αφήσετε το στρώμα να αναπνεύσει. Επομένως, πρέπει να ληφθεί μέριμνα για τον αερισμό του για μερικές ώρες.

Αναμείξτε μαγειρική σόδα και νερό για να δημιουργήσετε ένα θαυματουργό απολυμαντικό διάλυμα. Ρίξτε 500 ml απεσταγμένου νερού σε ένα δοχείο. Στη συνέχεια, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και 25 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Μουλιάστε ένα πανί στο μείγμα, στύψτε το και τρίψτε το πάνω από το λεκέ. Στη συνέχεια στεγνώστε.

Το αλάτι και το ξύδι λειτουργούν επίσης. Απλώς ρίξτε αλάτι στους κίτρινους λεκέδες και ψεκάστε με ξύδι. Στη συνέχεια, αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και τρίψτε με ένα πανί πριν στεγνώσει.

Όσον αφορά τη συχνότητα καθαρισμού, σύμφωνα με το toftiaxa.gr συνιστάται να γίνεται κάθε αλλαγή εποχής, ώστε τα υφάσματα να αναπνέουν και να αφαιρούνται μικρόβια και βακτήρια.

Το διαβάσαμε εδώ daddy-cool.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button