ΔΙΔΑΧΕΣ

Σούπερ μάρκετ: Άρχισαν να πρоσφέρουν άτоκες δóσεις, πоια αλυσίδα έκανε την αρχή

Τη δυνατότητα να εξοφλούν τις αγορές τους σε άτοκες δόσεις έχουν αρχίσει να προσφέρουν σούπερ μάρκετ στους πελάτες τους, στο σημερινό περιβάλλον αυξημένου πληθωρισμού.

Συγκεκριμένα, με χρήση πιστωτικής κάρτας για συγκεκριμένο ύψος αγορών δίνουν την ευχέρεια η αποπληρωμή του ποσού να γίνει σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Πρόκειται για μία δυνατότητα που παρέχεται από τα ίδια τα σούπερ μάρκετ και ισχύει ανεξάρτητα από την τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα σας.

Η προσφορά

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα καταστήματα λιανικής Μασούτης. Συγκεκριμένα, σε όλα τα «grand μασούτης» καταστήματα, εφόσον διαθέτετε πιστωτική κάρτα με επαρκές υπόλοιπο, έχετε τη δυνατότητα για πληρωμή σε έως:

– 3 άτοκες δόσεις για αγορές από 60,01 έως 120 ευρώ

– 6 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 120 ευρώ

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης μπορεί να διευκολυνθεί στις αγορές τους, εξασφαλίζοντας άνετη αποπληρωμή.

Ανάλογη υπηρεσία προσφέρει και η Τράπεζα Πειραιώς, ανεξάρτητα του που θα γίνει η αγορά. Συγκεκριμένα, οι πελάτες της μετά την πληρωμή με την πιστωτική τους κάρτα, μπορούν να μετατρέψουν τις εφάπαξ αγορές τους σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Η υπηρεσία προσφέρεται για αγορές από 30 ευρώ και άνω που έχουν πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών.

H χρέωση ανά δόση ανέρχεται σε 0,30 ευρώ. Δηλαδή αν επιλέξετε 6 δόσεις θα χρεωθείτε με 1,8 ευρώ ή στις 12 δόσεις θα καταβάλλετε 3,6 ευρώ συνολικά.

Τα προγράμματα επιβράβευσης

Πέραν όμως των άτοκων δόσεων, οι κάτοχοι καρτών των μεγαλύτερων τραπεζών κερδίζουν από τις αγορές τους στο σούπερ μάρκετ μέσω προγραμμάτων επιβράβευσης.

Σε γενικές γραμμές τα ποσοστά επιστροφής φτάνουν το 1% – 2%, ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε.

Έτσι, αν όλο το χρόνο κάνετε ψώνια 5.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ, παίρνετε πίσω από 50 έως 100 ευρώ, τα οποία μπορείτε να δαπανήσετε όπου θέλετε, εντός του δικτύου των συνεργαζόμενων με την τράπεζά σας επιχειρήσεων.

Για παράδειγμα να γεμίσετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας ή να ψωνίσετε στο σούπερ μάρκετ, ακόμη και χωρίς να πληρώσετε τίποτε σε ορισμένες αγορές.

Μπορείτε να συγκρίνετε όλα τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών και να υπολογίσετε από πού σας συμφέρει να ψωνίζετε ή ποια κάρτα να χρησιμοποιείτε ανάλογα με τις καταναλωτικές σας συνήθειες, μέσω του εργαλείου του Moneyonline.

Επιλέγοντας στην κατηγορία δαπάνης «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ» θα βρείτε άμεσα όλες τις σχετικές προσφορές επιβράβευσης.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button