ΔΙΔΑΧΕΣ

Ιησούς Χριστός: Θα είσθε οι μισούμενοι από όλα τα έθνη, διότι θα πιστεύετε και κυρύτετε το ονομά μου

Πλησιάζει η Δευτέρα Παρουσία και η συντέλεια του κόσμου;

Προσοχή: Ο Ιησούς Χριστός αποκαλύπτει στους μαθητές του (κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον Κεφ. 24) πως την  χρονική στιγμή της Δευτέρας παρουσίας του την γνωρίζει μόνο ο Πατήρ,άρα όσοι παρουσιάζουν ακριβείς ημερομηνίες είτε για την Δευτέρα παρουσία είτε για την έλευση του αντιχρίστου σαφώς και είναι πλανεμένοι ή “ψευδοπροφήτες”.

Το γεγονός όμως που δεν μπορεί παρά να μας προβληματίζει είναι ότι η περιγραφή της εποχής της Δευτέρα παρουσίας από τον Ιησού στους μαθητές του έχει πολλά κοινά με την σημερινή εποχή που ζούμε και ιδιαίτερα οι διώξεις των Χριστιανών ανά τον κόσμο αλλά και η δίωξη του Χριστιανισμού στην τέως Χριστιανική Δύση!

(Με δημιουργία πολιτισμικών κρατών,ψήφιση νόμων που δικαιώνουν την ανωμαλία, χλευασμό και προκλήσεις εναντίον των εναπομείναντων πραγματικών χριστιανών, πράγμα που σαφώς είναι ένα είδος δίωξης όταν μιλάμε για ένα πρώην κέντρο του Χριστιανισμού την τέως Χριστιανική νυν πολιτισμική Δύση).

Σήμερα, ένας στους τέσσερις χριστιανούς παγκοσμίως υφίσταται διακρίσεις για θρησκευτικούς λόγους, οι άνθρωποι εκτοπίζονται από τις πατρογονικές εστίες τους, παραβιάζονται τα δικαιώματά τους, διαπράττονται απαγωγές, βιασμοί, βαρύτατη φορολογία, εμπρησμοί, σταυρικοί θάνατοι κ.λπ.

Ο φονταμενταλισμός και ο εξτρεμισμός με θρησκευτικό επικάλυμμα διαδίδεται από μια χώρα σε άλλη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένα και τοπικού χαρακτήρα περιστατικά: Σε μερικές περιοχές του κόσμου είναι οφθαλμοφανές ότι πρόκειται πλέον για σταθερή τάση. Η ραγδαία εξάπλωση της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού οδήγησε σε μερικές χώρες στην πραγματική γενοκτονία των χριστιανών.

Όπως αποκαλύπτει έκθεση της οργάνωσης Open Doors για το 2015, 50 χώρες ανήκουν στους χειρότερους διώκτες του χριστιανισμού παγκοσμίως,ενώ το 80% των διωκόμενων χριστιανών διώκεται από μουσουλμάνους.(Μουσουλμάνους που γίνονται δεκτοί στα τέως χριστιανικά κράτη της Δύσης “μετά βαΐων και κλάδων” !!!)

Δείτε το βίντεο “Δευτέρα Παρουσία και συντέλεια του κόσμου ” (από το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον Κεφ. 24)

rafail.org

perivolipanagias.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button