ΔΙΑΦΟΡΑ

Τρόμος σε τηλεκπαίδευση: Βίασαν 7χρονη την ώρα του μαθήματος

Ο δάσκαλος παρακολουθούσε έντρομος τον βιασμό της ανήλικης ενώ καλούσε την αστυνομία!

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα διαδραματίστηκαν σε μάθημα τηλεκπαίδευσης καθώς μια 7χρονη έπεσε θύμα βιασμού ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση!

Όπως αναφέρει η Chicago Tribune, ο δάσκαλος του κοριτσιού είδε έντρομος έναν άνδρα πίσω από το κορίτσι ημίγυμνο, με το κορίτσι να βάζει να κλάματα και να φωνάζει!

Αμέσως ο δάσκαλος ειδοποίησε την αστυνομία, με ένα περιπολικό να φτάνει σχεδόν αμέσως στο σπίτι της 7χρονης, όπου όντως εντοπίστηκε ένας άνδρας που συνελήφθη.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Comer Children’s Hospital για να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του άνδρα, ούτε η σχέση του με την 7χρονη, δηλαδή αν ήταν κάποιο οικείο της πρόσωπο ή ένας βιαστής ο οποίος γνώριζε πως το παιδί θα ήταν μόνο στο σπίτι.

Τι θα πεί η γυναίκα σου στα τρία παιδιά σου; Νεκρός σε τροχαίο ο Γιώργος Δημητρίου

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 45χρονος, Γιώργος Δημητρίου, ο οποίος έπειτα από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στο Λιοπέτρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 22:45.

Ο άτυχος 44χρονος μοτοσικλετιστής ενώ οδηγούσε με κατεύθυνση προς τη Ξυλοφάγου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται,

συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, με οδηγό 27χρονη. Δεν φορούσε κράνος ενώ η οδηγός μετά απο τέστ ήταν αρνητική στη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Ο Γιώργος αφήνει πίσω γυναίκα και τρία παιδιά.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button