ΔΙΑΦΟΡΑ

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τα Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τα Τέμπη – «Τελειώνουν» οι Ράδιο Αρβύλα.

Η έντονη φημολογία μετά το δημόσιο ξέσπασμα για το πολύνεκρο δυστύχημα και η απόφαση του ΑΝΤ1 για το φινάλε της εκπομπής.

Επικριτικά σχόλια από τα πρόσωπα τα οποία έθιξε κατά την χθεσινή του τοποθέτηση για την τραγωδία των Τεμπών στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, έλαβε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής θέλησε να απαντήσει, χωρίς να κατονομάσει αυτή τη φορά, και το έκανε στην εκπομπή της Τρίτης (07/03), αναφέροντας αρχικά:

“Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου.

Αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά, είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά”.

 

Και συνέχισε: “Παρακολουθούμε μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την ανθρωπιά και την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά“.

“Ακόμα και υπό το βάρος αυτής της συνθήκης, δεν έχουν την ανθρωπιά να χαλαρώσουν. Θα μου πεις, αν το έκαναν αυτό, δεν θα ήταν αυτοί που είναι. Το χειρότερο δεν είναι το τέρας, αλλά όταν συνηθίζουμε το τέρας. Και βρισκόμαστε σε μια καθημερινότητα που συνηθίζουμε τη διαπλοκή. Η διαπλοκή είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της δημοσιογραφίας, η οποία είναι θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας”, συμπλήρωσε.

Σε άλλο σημείο, ο Αντώνης Κανάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο που τους στήριξε. “Εντυπωσιαστήκαμε από το υγιές κομμάτι που ξεχύθηκε στο διαδίκτυο στη διατύπωση συναισθημάτων και ανθρωπιάς. Σας ευχαριστούμε για τα όμορφα λόγια”, είπε.

Αντώνης Κανάκης: Τι είπε για το μέλλον των “Ράδιο Αρβύλα”

Επαναλαμβάνοντας τα χθεσινά του λόγια, ότι δεν ξέρει με ποιον τρόπο θα συνεχιστεί η εκπομπή των “Ράδιο Αρβύλα”, έκλεισε το επεισόδιο ο Αντώνης Κανάκης, τονίζοντας πως ο ίδιος και η ομάδα του είναι μπερδεμένοι.

“Δεν ξέρω τι θα γίνει, οφείλω να το μοιραστώ μαζί σας. Βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο και είναι το εξής: ζητούμε την κατανόησή σας, προσπαθήστε να το καταλάβετε. Από τη μία δεν μπορούμε με τίποτα να επιστρέψουμε τουλάχιστον για φέτος στη διασκεδαστική πλευρά της σάτιρας. Από την άλλη, δεν επιθυμούμε – μακριά από εμάς – όλα αυτά να γίνουν ένα προϊόν και να το πουλάμε σε καθημερινή βάση” είπε.

“Θέλουμε να σας πούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα δίλημμα για το τι θα κάνουμε, είμαστε πάρα πολύ μπερδεμένοι. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, θα τελειώσει η εκπομπή και θα προσπαθούμε να βρούμε λύση. Θα δούμε”, κατέληξε ο γνωστός παρουσιαστής.

«Ράδιο Αρβύλα»: Πότε ρίχνουν αυλαία και γιατί κάποιοι βιάστηκαν να τους… τελειώσουν;

Η χθεσινή (6/3) έναρξη των «Ράδιο Αρβύλα» μπορεί να θορύβησε πολλούς που βιάστηκαν να πουν ότι η παρέα από τη Θεσσαλονίκη ρίχνει  αυλαία άρον άρον. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του znews.gr αυτό δεν θα γίνει. Η εκπομπή θα τελειώσει σε έναν μήνα ακριβώς, στις 7 Απριλίου, όπως συνηθίζει.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του μέσα σε αυτό το διάστημα μέχρι το φινάλε θα επιδιώξει – όπως όλα δείχνουν και με βάση τα λεγόμενά του- να αφήσει για άλλη μια φορά το τηλεοπτικό του αποτύπωμα. Έτσι, οι επόμενες εκπομπές φαίνεται πως θα αφορούν τα κακώς κείμενα της κοινωνίας στοχεύοντας σε έναν κόσμο καλύτερο. Το ενδιαφέρον είναι να δούμε ποιος ή ποιοι θα αντέξουν την αλήθεια τους. Και αυτό διότι εν όψει εκλογών είναι δύσκολοι καιροί για αλήθειες…

«Η χώρα είναι μποupδέλο»: Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης για την κατάσταση στην Ελλάδα

Προς το φινάλε της εκπομπής, ο παρουσιαστής εξερράγη, λέγοντας μεταξύ των άλλων ότι η «χώρα είναι μπου@@λο…!»

Δείτε το βίντεο με την στιγμή που λέει ότι… «Η χώρα είναι μποupδέλο»:

 

Το είπε ασκώντας έντονη κριτική στην παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, όταν επισκέφθηκε τον τόπο της τραγωδίας, στα Τέμπη, με την ΕΜΑΚ να σταματά τις προσπάθειες, για να την ενημερώσουν.

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε «διακοσμητικό» τον ρόλο της Προέδρου, προφανώς αναφερόμενος στον θεσμό.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button