ΔΙΑΦΟΡΑ

Σάσα Μπάστα: Με δάκρυα στα μάτια “Ο αδελφός μου σώθηκε από τον Άγιο Εφραίμ”

Ο αδελφός της βρέθηκε στην εντατική και οι γιατροί της είπαν ότι δεν έχει καμία ελπίδα για να ζήσει.

Η Σάσα Μπάστα συγκλονίζει με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook από τον γνωστό μουσικό παραγωγό Μάριο Χαμπέρη. Στο βίντεο η γνωστή τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια, περιγράφει το γολογθά που έζησε τον περασμένο Αύγουστο όταν ο αδελφός της βρέθηκε στην εντατική και οι γιατροί της είπαν ότι δεν έχει καμία ελπίδα για να ζήσει.

Η Σάσα που όπως είπε έχασε 12 κιλά μέσα σε ένα μήνα, ισχυρίστηκε ότι κάνοντας τάμα στο Άγιο Εφραίμ, ο αδελφός της εκεί που ήταν να φύγει… άρχισε να καλυτερεύει… Η Σάσα ανέβηκε όπως περιγράφει – με δάκρυα στα μάτια- με τα γόνατα στο Μοναστήρι. Την άλλη μέρα της είπε ότι ο αδελφός της, βγήκε από την καταστολή. Μάλιστα κάποια στιγμή η Σάσα δείχνει στην κάμερα φωτογραφία με τον αδελφό της στην εντατική και η φωνή της σπάει από τη συγκίνηση…

[tlife]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button