ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε 47χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό!

Τέλος στη ζωή του έδωσε ασθενής ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην Πνευμονολογική Κλινική COVID-19 του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ο ασθενής το βράδυ της Τετάρτης πήδηξε στο κενό από παράθυρο του τριώροφου κτηρίου του νοσοκομείου. Ο άτυχος άντρας τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σοκ στην Κρήτη: 92χρονη αυτοκτόνησε με το καλώδιο του φορτιστή της

Τραγωδία σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν μια 92χρονη γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, αυτοκτονώντας μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τo ekriti.gr, η ηλικιωμένη απαγχονίστηκε με το καλώδιο του φορτιστή του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έδεσε στην άκρη του κρεβατιού. Το άψυχο σώμα της βρήκαν η κόρη και η εγγονή της, χθες νωρίς το απόγευμα, οι οποίες κάλεσαν τις αρχές.

Η 92χρονη έμενε μόνη της. Η ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button