ΔΙΑΦΟΡΑ

Το μωρό της, δεν θα έχει την τύχη να γνωρίσει τη μαμά του. Ο λόγος; Κάτι που έκανε 3 φορές την εβδομάδα!

Η 27χρονη Λουίζ Κρούκ από την Αγγλία βιώνει έναν ευτυχισμένο γάμο και έχει 3 παιδιά: την 6χρονη Σάμερ, τον 4 ετών Μέισον και τη μικρή Χλόη. Ωστόσο η νεογέννητη κόρη της, δεν θα είναι ποτέ σε θέση να θυμάται τη μητέρα της, γιατί δυστυχώς η Λουίζ έχει μόλις λίγες εβδομάδες για να ζήσει.

Η Λουίζ ήταν μόλις 10 εβδομάδων έγκυος στο τρίτο της παιδί, όταν έλαβε τη συγκλονιστική διάγνωση: Καρκίνος του δέρματος. Έχει ήδη κάνει μετάσταση στους πνευμονές της και είναι τόσο προχωρημένος, που οι γιατροί δεν της δίνουν πολύ χρόνο ζωής

Αιτία της ασθένειας: οι επισκέψεις της Λουίζ σε σολάριουμ. Μετά το πρώτο της διαζύγιο πριν από 4 χρόνια, η αυτοπεποίθηση της νεαρής γυναίκας έφτασε στο ναδίρ. Για να νιώθει λίγο καλύτερα με τον εαυτό της, ξεκίνησε να λαμβάνει τακτικά την τεχνητή ακτινοβολία – 3 φορές την εβδομάδα.

Ακόμα και όταν το σολάριουμ άλλαζε το χρώμα του δέρματός της, διαρκούσε για μικρό χρονικό διάστημα – η Λουίζ αισθανόταν ωραία. Όμως, το κόστος είναι υψηλό.

 

“Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι τα σολάριουμ ήταν τόσο επικίνδυνα, δεδομένου ότι είναι τόσο εύκολα προσβάσιμα”, δήλωσε η 27χρονη.

“Ήμουν νέα και αφελής και τώρα θα το πληρώσω με τη ζωή μου. Ως εκ τούτου, δεν θα είμαι εδώ για να δω τα υπέροχα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Όταν ήμουν έγκυος και έμαθα για την διάγνωση, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω.

Όταν τελικά σταμάτησα να κλαίω, ρώτησα τι θα μπορούσα να κάνω, για να ζήσω όσο το δυνατόν περισσότερο για τα παιδιά μου.”

Κατά συνέπεια, οι γιατροί τη συμβούλευσαν, ότι θα ήταν καλύτερο να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

Αλλά αυτό δεν ήταν μια επιλογή που ήθελε να κάνει: “Επειδή θα πεθάνω σύντομα, δεν σημαίνει ότι και το μωρό μου πρέπει να πεθάνει. Μας είχε πείσει ότι πρέπει να ζήσει. Η ζωή είναι πολύτιμη…” Η μικροσκοπική Χλόη γεννήθηκε υγιέστατη. Εντωμεταξύ, ο καρκίνος έχει ήδη φτάσει στον εγκέφαλο της Λουίζ.

“Έχω εξηγήσει προσεκτικά στα παιδιά μου, ότι η μαμά σύντομα θα είναι ένας άγγελος, αλλά ότι μπορούν πάντα να μιλάνε μαζί μου”,δήλωσε η Λουίζ.

Έχει ήδη σχεδιάσει τη κηδεία της, και έχει ετοιμάσει κουτιά με μνήμες για τις 2 κόρες και το γιο της. “Αλλά έχω μια απίστευτη οικογένεια και φίλους, και ξέρω, ότι θα διατηρήσουν τη μνήμη μου για τα παιδιά μου.”

 

 

Δεδομένου ότι έχει μόνο λίγες εβδομάδες για να ζήσει, το μήνυμα της Λουίζ είναι ακόμη πιο επείγον:

“Φοβάμαι, ότι άλλοι άντρες και γυναίκες θα κάνουν το ίδιο λάθος με μένα, και θα θέσουν την εμφάνισή τους πάνω από την υγεία τους. Δεν θέλω να ανησυχήσω τους νέους, θέλω μόνο να τους βοηθήσω, να εξηγήσω. Όταν θέλετε οπωσδήποτε να είστε μαυρισμένοι, χρησιμοποιήστε μια κρέμα μαυρίσματος μην ρισκάρετε τη ζωή σας”

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button