ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση τώρα για τον Τραγουδιστή Βασίλη Καρρά

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θέλουν να έχει επιδεινωθεί η υγεία του Βασίλη Καρρά. Ο δικηγόρος του αγαπημένου τραγουδιστή πήρε θέση μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα μία σοβαρή περιπέτεια υγείας, όμως, ακολουθεί τις απαραίτητες θεραπείες.

Δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιδείνωση της υγείας του κυκλοφόρησαν από το μεσημέρι της Τετάρτης, 1η Νοεμβρίου στο διαδίκτυο.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος από «Το Πρωινό», ήρθε σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του Βασίλη Καρρά, κ. Γρηγόρη Κωτσόπουλο, ο οποίος δήλωσε:

«Οποιαδήποτε πληροφορία επιδείνωσης της υγείας του Βασίλη Καρρά διαψεύδεται πλήρως! Η καθημερινότητα του είναι η ίδια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα το τελευταίο διάστημα. Οποιαδήποτε ιατρική επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί για την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του.

Προφανώς και χρειάζεται ιατρική φροντίδα και έχει ανάγκη αυξημένης προσοχής αλλά όσα ακούγονται και αναπαράγονται περί έκτακτων εισαγωγών στο νοσοκομείο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Ο ίδιος παραμένει εξαιρετικά ψύχραιμος και ευδιάθετος και αντιμετωπίζει με γενναιότητα την περιπέτεια του».

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, ο Βασίλης Καρράς ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του.

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button