ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Πριν Λίγο: Νεκρή μια 35χρονη και διασωληνωμένη μια ηλικιωμένη, πιθανόν απο “Διαβολόχορτο”

Τραγωδία Πριν Λίγο: Νεκρή μια 35χρονη και διασωληνωμένη μια ηλικιωμένη, πιθανόν απο “Διαβολόχορτο”

Νεκρή μια 35χρονη και διασωληνωμένη μια ηλικιωμένη στο Κιάτο Κορινθίας Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, δύο γυναίκες από το Κιάτο Κορινθίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του korinthostv.gr, οι δύο γυναίκες αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα οι οικείοι τους να καλέσουν ασθενοφόρο. Επί τόπου, έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε και μετέφερε και τις δύο γυναίκες στο Κέντρο Υγείας Κιάτου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος της 35χρονης γυναίκας. Έπειτα, η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Το άψυχο σώμα της 35χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και θα διεξαχθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Κατά πληροφορίες από ιατρούς, πιθανότατα, η αντίδραση αυτή οφείλεται σε τροφική δηλητηρίαση, κατόπιν κατανάλωσης κάποιου δηλητηριώδους φυτού, όπως είναι το διαβολόχορτο.

Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ αναμένονται οι ιατροδικαστικές αναφορές που θα ρίξουν φως στην υπόθεση .

Επί τόπου, έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε και μετέφερε και τις δύο γυναίκες στο Κέντρο Υγείας Κιάτου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος της 35χρονης γυναίκας. Έπειτα, η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Το άψυχο σώμα της 35χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και θα διεξαχθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Κατά πληροφορίες από ιατρούς, πιθανότατα, η αντίδραση αυτή οφείλεται σε τροφική δηλητηρίαση, κατόπιν κατανάλωσης κάποιου δηλητηριώδους φυτού, όπως είναι το διαβολόχορτο. Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button