ΔΙΑΦΟΡΑ

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου

Η αδέρφη του Μπάμπη Κούτσικου, Χριστίνα, μίλησε λίγες ώρες μετά την ανεύρεση της σορούς του και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στις έρευνες.

Την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν κοντά της στις προσπάθειες για την αναζήτηση του Μπάμπη Κούτσικου, εξέφρασε η οικογένεια του 31χρονου.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές, γιατί τις τελευταίες δέκα ημέρες που κινούμουν στον κάμπο εγώ έβλεπα μόνο εθελοντές και την ομάδα αυτή με τον σκύλο και την ομάδα που ήρθε μέσω της εκπομπής. Την ομάδα διάσωσης του Μεσολογγίου. Ξέρω ότι έχουν έρθει η Θηροφυλακή Πάτρας, Αγρινίου, εθελοντές από την Πάτρα.

Η αδελφή του αδικοχαμένου Μπάμπη Κούτσικου είχε συγκινήσει ξανά με τα λόγια της όταν μίλησε για τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη που ήταν όλες τις μέρες εκεί και παρακινούσε τις Αρχές να αναζητήσουν παντού τον Μπάμπη.

Η αδερφή του Μπάμπη βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» με την δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη να συγκινείται μετά από όσα είπε για εκείνη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Ρένα γιατί είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν τρέξει πάρα πολύ… Η Ρένα είναι εκεί και τρέχει, έχει μαζέψει πολλά στοιχεία και ψάχνει. Την είδα να κλαίει, όπως είδα να κλαίνε και αστυνομικοί, θέλω να τους ευχαριστήσω», ανέφερε η αδελφή του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

«Σκοπός ήταν να βρούμε τον Μπάμπη. Αυτός είναι ο μοναδικός μας σκοπός. Έχω ελπίδες ότι μπορεί να βρεθεί. Φυσικά. Είναι συγκεκριμένη η έκταση. Είναι δύσκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά, πολλές έρευνες – θα ακουστεί χοντρό αλλά αυτή είναι η αλήθεια – είναι τηλεοπτικές. Δεν ήρθαν εδώ και 15 μέρες σκυλιά να ψάξουν για όχι ζώντες. Δεν ήρθε το μηχάνημα που περιμέναμε από την πρώτη μέρα που βρίσκει μεταλλικά αντικείμενα», είπε συγκινημένη η Ρένα Κουβελιώτη.

«Ακούσαμε υποσχέσεις αλλά δεν είδαμε πράξεις. Είναι όντως δύσκολο, είναι τεράστια η απόσταση, όντως έχει βάλτους αλλά εγώ ξέρω ότι όταν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι θέλει ψάξιμο…», συνέχισε η δημοσιογράφος.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button