ΔΙΑΦΟΡΑ

Άγρια δολοφονία στο Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα ο 60χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

«Την αγαπούσα πολύ αλλά θόλωσα και τη σκότωσα», φέρεται να είπε ο δράστης – Δεν είχαν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, λένε οι γείτονες – Το χρονικό του άγριου φονικού

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθει σήμερα ο 60χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 56χρονη σύζυγό του στο Άνω Μαλάκι στα ορεινά του Δήμου Ρεθύμνου. Το άγριο φονικό έγινε το πρωί της Κυριακής, και αφού είχε προηγηθεί καυγάς στη διάρκεια του οποίου η 56χρονη ζήτησε από τον 60χρονο να χωρίσουν.

Δεν είχαν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα

Το ζευγάρι έχει τρία ενήλικα παιδιά και μάλιστα πριν από περίπου 15 μέρες παντρεύτηκε το ένα. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων τους, ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα και τόσο η 56χρονη Γεωργία όσο και ο 60χρονος σύζυγός της ήταν χαμογελαστοί και αγαπητοί από όλους.

Η ζήλεια και η πρόθεση διαζυγίου

Τα πράγματα φαίνεται όμως να ξέφυγαν τα τελευταία 24ωρα όταν η 56χρονη αποφάσισε να χωρίσει από τον σύζυγό της, καθώς αυτός φαίνεται ότι την ζήλευε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, χθες το πρωί η άτυχη Γεωργία ανέφερε την πρόθεσή της να πάρουν διαζύγιο. Ξεκίνησε ένας τεράστιος καυγάς με τον 60χρονο να παίρνει ένα μαχαίρι και να κόβει τον λαιμό της 56χρονης.

Το τηλεφώνημα στον γιο του και η παράδοσή του

Μετά την δολοφονία ο 60χρονος έφυγε από το σπίτι. Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε την μητέρα του. Ο 31χρονος γιος πήγε στο σπίτι και είδε την μητέρα του ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου. Ο συζυγοκτόνος, λίγη ώρα αργότερα, πήγε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου και παραδόθηκε στις αρχές. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος λέγοντας πως «την αγαπούσα πολύ αλλά θόλωσα και τη σκότωσα».

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button