ΔΙΑΦΟΡΑ

Βρέθηκαν αγκαλιασμένα στο βυθό: Θρήνος για τα 2 αδερφάκια που πνίγηκαν στη θάλασσα, τραγική φιγούρα ο ..

Δυο αδερφάκια πνίγηκαν σε θάλασσα της Βραζιλίας και εντοπίστηκαν αγκαλιασμένα στον βυθό της, με την τραγική είδηση να σκορπά θλίψη.

Πρόκειται για τον 15χρονο Γκουστάβο και τον 11χρονο Γκάμπριελ, οι οποίοι πήγαν με τον πατέρα τους και έναν ξάδελφο τους στη θάλασσα, προκειμένου ν’ απολαύσουν το μπάνιο τους.

Τα δυο αδερφάκια παρασύρθηκαν από τα ρεύματα

Ενώ τα τρία αγόρια έκαναν μπάνιο, παρασύρθηκαν από τα ρεύματα, λόγω της αλλαγής της παλίρροιας.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας τους, ο οποίος κατευθείαν έτρεξε να βοηθήσει, αλλά κατάφερε να σώσει μόνο τον ανιψιό του, τον οποίο ανέβασε σε έναν βράχο, ενώ κινδύνεψε να χάσει και ο ίδιος τη ζωή του.

Τα δύο αδερφάκια εξαφανίστηκαν στη θάλασσα και ο πατέρας αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Μετά από πολλές ώρες έρευνας, ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, συνταγματάρχης Κλέμενς, επιβεβαίωσε ότι οι σοροί των αγοριών βρέθηκαν έξι μέτρα κάτω από το νερό, στον βυθό της θάλασσας.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι τα παιδιά βρέθηκαν αγκαλιασμένα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον με απόγνωση. Είναι κοινή πρακτική όταν πνίγονται οι άνθρωποι».

 

ΠΗΓΗ: newsitamea.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button