ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκπλήρωσε το τάμα του ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης: Κολύμπησε από τη Ρόδο ως τον Πανορμίτη και Αρχάγγελο Μιχαήλ της Σύμης

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κολύμπησε δέκα ώρες και διήνυσε 25 ναυτικά μίλια (σχεδόν 47 χλμ) για να φτάσει λίγο μετά τις 17:00 στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη στη Σύμη, εκπληρώνοντας το προσωπικό τάμα του.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ιεράς Μητροπόλεως Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου, «ο αθλητής έθεσε ως στόχο να διανύσει τα 25 μίλια προκειμένου να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεξικό στον Αρχάγγελο Μιχαήλ της Σύμης.

»Ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης ξεκίνησε το ταξίδι του στη Σύμη λίγο μετά τις 7 το πρωί, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Καπελλάκης και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας».

Το εγχείρημα είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού στόχος ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστούν σκύλοι-οδηγοί για τυφλούς.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης έχει συμμετάσχει σε πέντε Παραολυμπιακούς Αγώνες και έχει αποσπάσει δέκα μετάλλια (4 χρυσά, 4 ασημένια και 2 χάλκινα), δεκατέσσερις παγκόσμιους τίτλους και 24 παγκόσμια ρεκόρ.

(Φωτ.: facebook / Ιερά Μητρόπολις Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου)

• Πληροφορίες: Ιερά Μητρόπολις Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου, orthodoxianewsagency.gr.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button