ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Ταχύπλοο χτύπησε γυναίκα – Εντοπίστηκε νεκρή

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Ταχύπλοο χτύπησε γυναίκα – Εντοπίστηκε νεκρή

Μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή Αυλάκι στην Κέρκυρα.

Όπως μετέδωσε το corfutvnews, επικαλούμενο ασφαλείς πληροφορίες, η υπήκοος Βρετανίας έχει χτυπηθεί από ταχύπλοο σκάφος. Στο σημείο σπεύδουν το ΕΚΑΒ και σκάφη του λιμενικού σώματος.

Αυτή ήταν η Μαρία Δραγατογιάννη – Η 41χρονη που “έσβησε” χθές στο τροχαίο στην Ελασσόνα

Θλίψη έχει σκορπίσει από χθες το απόγευμα η είδηση του θανάτου της 41χρονης Μαρίας Δραγατογιάννη σε τροχαίο που έγινε στη Μελούνα.

Η 41χρονη ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η αδελφή της, ενώ όλα έγιναν μετά από μετωπική σύγκρουση με Ι.Χ. το οποίο κατευθύνονταν προς Ελασσόνα.

Η Μαρία είχε καταγωγή από την Τσαριτσάνη, ενώ διέμενε και εργάζονταν στη Λάρισα. Σημειώνεται ότι από το τροχαίο τραυματίστηκαν τρία άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button