ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βυθίστηκαν στη ΘΛΙΨΗ η Κρήτη και τα Γιάννενα από τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Απαρηγόρητοι οι γονείς και η αδερφή του! Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τον βρήκαν νεκρό!

 

 

Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά για το πώς τελικά έχασε τη ζωή του ο 22χρονος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης, η εξαφάνιση του οποίου είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του παιδιού θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής.

Το γεγονός ότι ο νεαρός ζούσε έναν εφιάλτη, όμως, στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε, είναι αδιαμφισβήτητο.

Πολλές μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα είχαν συγκλονίσει. Μία όμως ήταν ανατριχιαστική.
Πρόκειται για τη μαρτυρία ενός συμφοιτητή του Βαγγέλη, που είχε μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και αποκάλυψε πως ένας από την παρέα των Κρητικών, είχε περάσει έναν ιμάντα στον λαιμό του αγνοούμενου φοιτητή και τον τράβηξε.

«Ήταν κουρασμένος ο Βαγγέλης τελευταία. Απογοητευμένος. Μπάνιο έκανε στις τρεις τα ξημερώματα που κοιμόντουσαν οι άλλοι για να μην του κλείνουν το νερό και παγώσει. Αυτό δεν είναι τίποτα. Ξέρω ότι τον έδεσαν οι Κρητικοί στην καρέκλα. Ήταν μετά τις εκλογές. Εκείνη την εβδομάδα. Μέσα σε εκείνο το δωμάτιο έγινε, στον δεύτερο όροφο. Εκεί που μένουν οι Κρητικοί. Μετά ένας από αυτούς κρατούσε κάτι σαν ιμάντα στο χέρι και ο Βαγγέλης έτρεξε να κατέβει τις σκάλες, να πάει στο δωμάτιό του στον κάτω όροφο. Και αυτός τον έφτασε. Τον έπιασε από τον λαιμό, του έβαλε τον ιμάντα στον λαιμό και τον τράβηξε. Ο Βαγγέλης αντέδρασε εκείνη την ώρα, τον απέφυγε και πήγε στο δωμάτιό του και κλειδώθηκε μέσα. Πήγαν μετά οι άλλοι Κρητικοί και του χτυπούσαν την πόρτα και του φώναζαν “άνοιξε Βαγγέλη, θα το μετανιώσεις, κάτσε να μιλήσουμε, πλάκα κάναμε”. Ναι, έγινε στον διάδρομο. Ήταν περίπου στις 6 το απόγευμα. Ο Βαγγέλης ήταν αναστατωμένος, κόκκινος. Όταν του έβαλαν τον ιμάντα εκεί, ήταν κόκκινος. Ήταν ο… Τη φωτογραφία του την έχετε, μιλήσατε και στην τραπεζαρία. Για πλάκα λέει το έκανε».

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button