ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αθήνα σήμερα υποδέχεται την Παναγία Βηματάρισσα από το Αγιο Όρος

Ι.Μ. Νέας Ιωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας με βαθιά ευλάβεια θα υποδεχθεί σήμερα το απόγευμα την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της «Βηματάρισσας», την οποία θα κομίσει από τοΆγιον Όρος ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ προς διηνεκή ευλογία.

Πρόγραμμα Υποδοχής & Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ώρα 6.00μ.μ.: Επίσημη Υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Βηματάρισσας» από τονΣεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ στη συμβολή των οδών Ηρακλείου & Κ. Βάρναλη (μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα) στη Νέα Ιωνία.

Πομπή συνοδεία Στρατιωτικού αγήματος και Φιλαρμονικής προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων, όπου θα ψαλεί η Ακολουθία των Χαιρετισμών στη Θεοτόκο.

Ώρα 9.00μ.μ.: Ιερά Αγρυπνία προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ, κατά την οποία θα ψάλει πολυμελής Βυζαντινή Χορωδία.

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Ώρα 6.00μ.μ.: Πανηγυρικός Εσπερινός και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ώρα 07.00π.μ: Όρθρος, Θεία Λειτουργία και Ακολουθία Προσκυνήσεως Τιμίου Σταυρού, ιερουργούντοςτου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Ώρα 6.00μ.μ.: Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και ομιλία υπό του Πανοσ. Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με θέμα:

«Σταυρός ὁ φύλαξ τῆς Οἰκουμένης».

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας: Γ΄Κατανυκτικός Εσπερινός (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα 20 έως Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 καθημερινά

Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος, Ώρες, και Εσπερινός με Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

Ώρα 6.00μ.μ.: Μέγα Απόδειπνο και Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ώρα 7.00μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2016

Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Ώρα 6.00μ.μ.: Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση.

πηγη vimaorthodoxias.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button