ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Κατάθεση ψυχής για τον Πατέρα που έχασε την κόρη του σε τροχαίο

Σπύρος Λάμας. «Ας είναι η κόρη μου η Κάλλια το τελευταίο νεκρό παιδί στην άσφαλτο»

Την ευχή ο δικός τους άνθρωπος να είναι ο τελευταίος που χάνεται στην άσφαλτο, εκφράζει η οικογένεια της Κάλλιας, της 32χρονης μητέρας που βρήκε τραγικό θάνατο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Η οικογένεια Σπύρου Λάμα, στο μήνυμά της εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος για τον άδικο χαμό της κόρης τους και τονίζει: “Ας είναι το τελευταίο νεκρό παιδί… το δικό μου παιδί. Η Κάλλια μας”.

Ένα μήνυμα από τον τραγικό πατέρα της 32χρονης Κάλλιας Λάμα που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην Αγία Πελαγία, Σπύρο Λάμα δημοσιεύθηκε στο προφίλ της σε κοινωνικό δίκτυο.

Εκεί ο πατέρας της δημοσιεύσει φωτογραφίες από την τελευταία κατοικία της κόρης του στο νεκροταφείο Ηρακλείου όπου υπάρχει και μια ζωγραφιά από τη μικρή κόρη της Κάλλιας.
Με αφορμή το μνημόσυνο των 40 ημερών που θα γίνει την Κυριακή στην Αγία Βαρβάρα στα Καμίνια ο Σπύρος Λάμας γράφει:

Κόρη μου…

Του φονιά εμηνυσα
να μην βρεθεί μπροστά μου
ούτε στο διάβα μου ούτε στην περασα μου,
γιατί τα δάκρυα την μάνας του
Θα σμιξουν τα δικά μου…

Καλο παραδεισο κορουλα μου θα εισαι παντα διπλα μου…
Κουκλα μου!!”

Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή σου κορίτσι μου και πως ειπε και ο πατέρας σου..Ας είναι το τελευταίο νεκρό παιδί… το δικό μου παιδί. Η Κάλλια μας”.
πηγη maleviziotis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button