ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Γυναίκα του Σκοτώθηκε σε Τροχαίο. 4 χρόνια μετά Παρατηρεί τη Φωτογραφία του Αρραβώνα τους και έκανε το απίστευτο!

Το 2013, ο Rafael Del Col έχασε από αυτοκινητιστικό δυστύχημα την έγκυο γυναίκα του Tatiane “Tati” Valques. Όχι μόνο έχασε τη γυναίκα του και το αγέννητο παιδί τους, αλλά έμεινε και μόνος του να μεγαλώνει την ενός έτους κόρη τους Raisa.

Έξι μήνες αργότερα, ο Rafael δημιούργησε ένα blog σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το θρήνο του και πως να είναι μόνος γονιός. Κατέγραφε τις σκέψεις και τα αισθήματά του και αναζητούσε στήριξη, αλλά κάτι του έλειπε: ο Rafael έψαχνε το σωστό τρόπο να τιμήσει τη γυναίκα του.

Μερικά χρόνια αργότερα, ο Rafael συνειδητοποίησε το ιδανικό αφιέρωμα που έψαχνε. Θυμήθηκε μια επαγγελματική φωτογράφηση που είχε κάνει μαζί με την Tati, λίγο πριν το γάμο τους το 2009. Ο Rafael αποφάσισε να αναδημιουργήσει αυτή τη φωτογράφηση, αλλά με μια διαφορετική τροπή.

 

Μια εβδομάδα πριν το γάμο τους το 2009, η Tati και ο Rafael έκαναν μια φωτογράφηση.

Το Νοέμβριο του 2014, ο Rafael αναδημιούργησε αυτές τις φωτογραφίες, αυτή τη φορά με την κόρη του Raisa, στη θέση της αδικοχαμένης της μητέρα.

«Το κολιέ που φορούσε η Raisa είναι ακριβώς το ίδιο που φορούσε η μητέρα της πριν από 5 χρόνια.»

«Επίσης φοράει και τις ίδιες ψηλοτάκουνες γόβες.»

 

«Ο σκύλος μας ο Raul, είναι επίσης ο ίδιος. Αγόρασα τον σκύλο για την Tati στην αρχή της σχέσης μας.»

 

«Ελπίζω να μη δείτε αυτή τη φωτογράφηση ως κάτι το λυπηρό. Ακόμα ζούμε το πόνο της απώλειας, αλλά είμαστε καλά, είμαστε ευτυχισμένοι. »

«Τώρα, δόξα το Θεό, τα πράγματα προσαρμόζονται αργά, η κόρη μου είναι υγιής και μεγαλώνει φυσιολογικά. «

 

«Εκτός από την ευθύνη να μεγαλώσω τη μικρή μου πριγκίπισσα, πρέπει να αντιμετωπίσω αισθήματα θρήνου, την απώλεια της συντρόφου μου, με την οποία έζησα 10 υπέροχα χρόνια.»

Τι υπέροχος τρόπος να τιμήσει την αδικοχαμένη του σύζυγο και μητέρα των παιδιών του. Μοιραστείτε αυτό το συγκινητικό αφιέρωμα με τους φίλους σας!

ΠΗΓΗ: fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button