ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο : Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται για 7η ημέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεννηματάς”, μετά την ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια πρόβας για το show “Just The 2 Of Us”.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο Πρωινό για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως ανέφερε, ο Δημήτρης Κόκοτας είχε υποβληθεί δυο φορές σε προσπάθεια αποσωλήνωσης, οι οποίες ωστόσο διεκόπησαν επειδή δεν ανταποκρίθηκε σωστά ο οργανισμός του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι καλύτερο. Δεν έχει ακόμη αποσωληνωθεί, έκαναν δύο προσπάθειες. Θα κάνουν κι άλλες. Γίνονται κάποιες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις σήμερα. Νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή, γιατί δίνει μια μεγάλη μάχη ο κάθε ασθενής.»

Και πρόσθεσε: «Όσο πιο γρήγορα φύγει ένας άρρωστος από το μηχάνημα, τόσο καλύτερα είναι. Όμως αυτό θα το κρίνει η ομάδα των γιατρών. Για την αποσωλήνωση παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Είναι δύσκολη διαδικασία η αποσωλήνωση, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πάει σταδιακά και κρίνουν οι γιατροί αν πρέπει να το τελειώσουν ή όχι».

Δυστυχώς: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Κόκοτας, είναι διασωληνωμένος, έπαθε έμφραγμα, ανακοπή και τον επανέφεραν

Η εκπομπή Happy Day είχε σήμερα 29/3 το πρωί όλα τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος μεταφέρθηκε χθες 28/3 εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής της σήμερα 29/3 αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του του τραγουδιστή.
Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς.
«Η κατάσταση του τραγουδιστή μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη είναι δύσκολη και ενημερωθήκαμε από την πρώτη στιγμή. Όλα γίνανε πάρα πολύ ξαφνικά. Ανησύχησαν όλοι. Από την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε για την κρίσιμη κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Νοσηλεύεται στην εντατική με έμφραγμα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:
«Η σύζυγός του και η 13χρονη κόρη τους είναι στο πλευρό τους όπως και όλη η παραγωγή του Just the 2 of us. Όλα συνέβησαν στις πρόβες του J2US».
Η ρεπόρτερ της εκπομπής που βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο ανέφερε στον αέρα ότι ο τραγουδιστής είναι διασωληνωμένος και οι γιατροί θα επιδιώξουν στις 14:00 να τον «ξυπνήσουν» και να δουν πώς θα ανταποκριθεί.
Όπως όλα δείχνουν το στεντ έχει πάει καλά και θέλουν να δουν πώς θα ανταποκριθεί. Οι γιατροί αναμένεται να τον ξυπνήσουν από την καταστολή.
Το διαβάσαμε εδώ enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button