ΔΙΑΦΟΡΑ

Το Μπάκιγχαμ δεν μπορεί πια να κρυφτεί: «Η Κέιτ Μίντλετον είναι στο ψυχıατρείο μετά την επέμβασn, δε θυμάται ούτε το óνομά της»

Η Κέιτ Μίντλετον εξακολουθεί να μην εμφανίζεται δημόσια, δίνοντας τροφή για σχόλια γύρω από την αληθινή κατάσταση της υγείας της, με τις θεωρίες να… ξεπηδούν η μία μετά την άλλη, ακόμη και για το αν είναι ζωντανή.

Ένα νέο βίντεο στο TikTok φέρεται να επιβεβαιώνει ότι γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας, για την οποία πλέον τίποτα δεν είναι απόλυτα σίγουρο, ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι η πρώτη επίσημη φωτογραφία της που δημοσιεύτηκε μετά από καιρό ήταν αλλοιωμένη.

Η βάση της νέας θεωρίας περί ψυχιατρικής κλινικής
Σύμφωνα λοιπόν με μια Ισπανίδα δημοσιογράφο ονόματι Καμίλα Σεγκόβια, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, σε τόσο άσχημη κατάσταση ώστε δεν μπορεί να μιλήσει ούτε να θυμηθεί το όνομά της.

Από τη μία, αυτή η θεωρία θα εξηγούσε το γεγονός ότι η Μίντλετον δεν έχει κάνει ούτε μία εμφάνιση μετά τα Χριστούγεννα και την ανακοίνωση του Ιανουαρίου για τη μυστηριώδη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και την πολυήμερη νοσηλεία και ανάρρωσή της, έστω και μέσα από ένα βίντεο, που θα έδινε ένα τέλος στην ασυγκράτητη φημολογία.

Άλλωστε, γνωρίζουμε και από άλλα παραδείγματα στο παρελθόν ότι τα απαιτητικά καθήκοντα και η υπερέκθεση στα media που συνοδεύουν τον ρόλο ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας συνιστούν πρόκληση ακόμα και για έναν άνθρωπο με ψυχική ανθεκτικότητα. Από την άλλη, η φερόμενη αυτή ως είδηση δεν έχει καμία εγκυρότητα, καθώς τίθεται υπό αμφισβήτηση ακόμα και η ύπαρξη της λεγόμενης Ισπανίδας δημοσιογράφου.

@royalnewsdaily

BREAKING! Is King Charles Giving Up His Crown Earlier Than Expected? 🧐 #royal #royals #royalty #royalfamily #princeharry #kingcharles #meghanmarkle

♬ original sound – royalnewsdaily

Τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Κέιτ με τον Ουίλιαμ;
Την ώρα που το Παλάτι προσπαθεί να ξεχάσει το σκάνδαλο με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τα τρία της παιδιά την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, ο βρετανικός Τύπος επανέρχεται στο θέμα της φερόμενης ως ερωμένης του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Ρόουζ Χάνμπερι.

Η Ρόουζ ήταν μακροχρόνια φίλη της βασιλικής οικογένειας και όταν έμαθε για την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα που υποβλήθηκε η Κέιτ, της έστειλε μαζί με τον σύζυγό της την αγάπη τους για ταχύτατη ανάρρωση.

Ωστόσο, οι Βρετανοί πολίτες έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με την φερόμενη ερωμένη του πρίγκιπα Ουίλιαμ την ώρα που η σύζυγός του παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αναρρώνοντας στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η «κοινή θνητή» Κέιτ Μίντλετον είναι το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας
Το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας στη Γηραιά Αλβιώνα δεν είναι ένας γαλαζοαίματος, ούτε καν ο ίδιος ο μονάρχης, αλλά μια «κοινή θνητή», η Κέιτ Μίντλετον. Σε πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Ipsos για λογαριασμό της «The Evening Standard» η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ αναδείχθηκε το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία με το 38% των Βρετανών να δηλώνουν πως η Κέιτ είναι το μέλος του Οίκου των Ουίνδσορ που προτιμούν περισσότερο από κάθε άλλον.

Η πρόσφατη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε λίγες μέρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, καταδεικνύει πως η «εξ αγχιστείας» γαλαζοαίματη εξακολουθεί να διατηρεί την πρώτη θέση σε δημοφιλία τα τελευταία χρόνια σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μάλιστα, το 44% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα επέλεξαν την πριγκίπισσα της Ουαλίας ως το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας ενώ το 32% των ανδρών δήλωσαν πως προτιμούν τη μέλλουσα βασίλισσα από κάθε άλλο υψηλόβαθμο γαλαζοαίματο. Το 50% των ερωτηθέντων ηλικίας 55-75 ετών «ψήφισε» Κέιτ Μίντλετον ενώ στις νεότερες ηλικίες 18-34 ετών την πριγκίπισσα της Ουαλίας προτιμά το 28%.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button