ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Με βροχές υποδεχόμαστε το καλοκαίρι! Αναλυτική πρόγνωση

 

Με συννεφιές, βροχές και λίγες καταιγίδες μπαίνει ο Ιούνιος σύμφωνα με την Εθνική μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πιο αναλυτικά:

Ο καιρός θα είναι βροχερός σε πολλές περιοχές της χώρας όπου θα υπάρχει συννεφιά που κατά τόπους θα πυκνωσει και θα σημειωθούν βροχές από το μεσημέρι και καταιγίδες στα δυτικά ηπειρωτικά και στα βόρεια ορεινά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ:

Λίγη συννεφιά που θα είναι κατά τόπους αυξημένη κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Θα βρέξει στα ορεινά της Μακεδονίας ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:

Αραιή συννεφιά που θα πυκνώσει το απόγευμα και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία από 12 έως 27 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:

Αραιή συννεφιά που θα πυκνώσει το μεσημέρι και το απόγευμα και θα βρέξει κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Ανεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 28 βαθμούς.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ:

Με καλό καιρό θα ξεκινήσει η ημέρα αλλά από το μεσημέρι θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι βορειάδες 4 έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ:

Λίγη συννεφιά και βορειάδες 3 έως 5 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ:

Λίγη συννεφιά που θα πυκνώσει από το μεσημέρι και το απόγευμα. Βορειάδες έως 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Λίγη συννεφιά που από το μεσημέρι θα αυξηθεί και θα βρέξει. Ανεμοι ασθενείς και θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button