ΔΙΑΦΟΡΑ

Χαμογελά ξανά η Τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου μετά το τροχαίο που της στοίχισε το πόδι της

Ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά της έκανε η τραγουδοποιός και αθλήτρια ξιφασκίας Πένυ Σκάρου σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας. Η δημοφιλής τραγουδοποιός, που έχασε το πόδι της από εγκατάλειψη τροχαίου, χόρεψε και ξεσήκωσε τους πάντες. Με ένα live party, που ήταν μάλιστα και sold out, γιόρτασε τα γενέθλιά της η Πένυ Σκάρου. Η δημοφιλής τραγουδοποιός, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από μερικά χρόνια, όταν έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη με συνέπεια να χάσει το πόδι της, απολαμβάνει έκτοτε τις χαρές της ζωής με τεχνητό μέλος και πολύ μεγαλύτερο ενθουσιασμό, παραδίδοντας μαθήματα ψυχής και ανθρώπινης θέλησης.

Στο birthday party της, που πραγματοποιήθηκε στο Drunk Duck, στην Καλλιθέα, έκανε ένα μαγαζί… άνω κάτω με την απίστευτη ενέργειά της, τραγουδώντας κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία της και πολλές διαχρονικές επιτυχίες, κυρίως από την ελληνική και την ξένη ροκ και ποπ σκηνή. Παράλληλα έπαιξε μουσική, χόρεψε και ξεσήκωσε τους πάντες. Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές της που έσπευσαν να την απολαύσουν live ήταν η επιχειρηματίας και επαγγελματίας αθλήτρια Crossfit Μαριάννα Τζουρτζέκ και η πρωταθλήτρια ξιφασκίας Κέλλυ Λουφάκη, η οποία είναι η πρώτη Ελληνίδα ξιφομάχος με αμαξίδιο που συμμετείχε σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

 

Σημειώνεται πως και η Πένυ ασχολείται ενεργά με την ξιφασκία τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, έχει πάρει ήδη δύο μετάλλια και είναι πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών. Πρόσφατα η τραγουδοποιός άλλαξε δισκογραφική στέγη και ανήκει πλέον στην εταιρία Noices Records, από την οποία θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου το νέο single της με τίτλο «Αλλού», σε στίχους και σύνθεση δικά της και παραγωγή του Μιχάλη Ζέη.

Χείμαρρος Κώστας Αποστολάκης: «Έχεις 5.000 φίλους στο Facebook κι αν μπεις στο νοσοκομείο δε θα ‘ρθει κανείς»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» του τηλεοπτικού σταθμού Open παραχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για την επιθεώρηση που πρωταγωνιστεί «Τι ζούμε ρε!», για τον ρόλο του ως Άγιος Παΐσιος τονίζοντας ότι ήταν μια θεόσταλτη δουλειά, για τον κορονοϊό, ενώ αποκάλυψε ότι πλέον είναι αυτάρκης και δεν του λείπει κάτι αναφέροντας ότι στο παρελθόν ζούσε την δυστυχία της αφθονίας.

O Kώστας Αποστολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν τον κορονοϊό άλλαξα τον τρόπο σκέψης μου. Αυτή η γη είναι φτιαγμένη για να είναι λάθος κι εμείς είμαστε εδώ για να εκτίσουμε την ποινή μας. Τώρα πια είμαι αυτάρκης, δεν μου λείπει κάτι». Συνέχισε λέγοντας για το πως ζούσε πριν την αλλαγή που έκανε: «Στο παρελθόν ζούσα τη δυστυχία της αφθονίας. Έχω χάσει οκτώ κιλά, σταμάτησα να τρώω με στόχο την υγεία μου και την αυτάρκεια».

Κώστας Αποστολάκης: Έχεις 5.000 φίλους στο Facebook κι αν μπεις στο νοσοκομείο δεν θα έρθει κανείς

«Από τη γαστριμαργία ο άνθρωπος μαθαίνει να θέλει κι άλλα πράγματα», τόνισε ακολούθως και συμπλήρωσε: «Εγώ όσο έτρωγα τόσο ζητούσα κι άλλα. Δεν πιστεύω ότι είμαι ωραίος, πιστεύω ότι είμαι ένας κανονικός άνθρωπος. Αν μου χρεώσεις ότι είμαι ωραίος θα χάσω τη δουλειά μου γιατί ήμουν πάντα ρολίστας, τυπίστας, καρατερίστας… Η κολακεία αν δεν περνάει στην ψυχή σου, δεν μπορεί να σου κάνει κακό. Είναι ένας κίνδυνος να θεωρείς ότι είσαι κάτι γιατί δεν είσαι τίποτα. Έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα ανθρώπων του θεάτρου που όταν σταμάτησαν ή γέρασαν όλοι οι φίλοι εξαφανίστηκαν. Έχεις 5.000 φίλους στο facebook και αν μπεις στο νοσοκομείο δεν θα έρθει κανένας».

πηγη fumara.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button