ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Λαμία υποδέχεται την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ευαγγελιστρίας!

 

Η Λαμία υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ευαγγελιστρίας. Θα παραμείνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου για μια εβδομάδα.

Αναλυτικά:

Φέρεται εις γνώσιν του Χριστεπωνύμου πληρώματος της Εκκλησίας ότι την Τετάρτη 18ην Μαρτίου και ώραν 6ην απογευματινή θα υποδεχθούμε εις την πόλιν της Λαμίας την Αγίαν Εικόνα της Παναγίας Ευαγγελιστρίας προερχομένην από το Άγιον Όρος και φυλασσομένην εις την πόλιν της Μαλεσίνας.

Η υποδοχή της Αγίας Εικόνος της Ευαγγελιστρίας θα γίνει μετά πάσης Εκκλησιαστικής μεγαλοπρεπείας εις την είσοδον της πλατείας Ελευθερίας και εν πομπή θα εναποτεθεί εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου θα τεθεί σε ιερό προσκύνημα των Χριστιανών, μέχρι την Τετάρτη 25 Μαρτίου.

Επί μία εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία και την μεγάλη ευλογία να προσκυνήσετε την Ευαγγελίστρια και να λάβετε την Θεομητορική ευλογία. Στη διάρκεια της εβδομάδος παραμονής της Παναγίας στον Μητροπολιτικό Ναό θα τελούνται όλες οι ιερές ακολουθίες με αποκορύφωμα την εορτή των Φθιωτών Αγίων και του Ευαγγελισμού.

Στην εποχή των ιδεολογικών αναστατώσεων και της πολυδιαστάτου κρίσεως η παρουσία της Παναγίας ευαγγελίζεται σε όλους μας μία καινούργια ζωή. Μία ζωή με περιεχόμενο και ελπίδα, που παραμερίζει την απελπισία και τον φόβο.

Η παρουσία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Ευαγγελιστρίας από το Άγιο Όρος, το περιβόλι της Παναγίας, θα φέρει στην πόλη μας και στη Μητρόπολή μας ανάσα ζωής και οξυγόνο πίστεως.

Να είμαστε όλοι στην υποδοχή την Τετάρτη, 18 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα.

 

πηγη Από  την Μητρόπολη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button