ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τα ξημερώματα που πέθανε…»: Η συγκινητική εξομολόγηση του Δημήτρη Πιατά για την ημέρα θανάτου του Βλάση Μπονάτσου

«Ο Βλάσης Μπονάτσος ήταν η χαρά της ζωής. Κι αυτός λείπει ταξίδι και θα ξανάρθει»

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πιατάς στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» και προέβη σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την ημέρα θανάτου του Βλάση Μπονάτσου.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Πιατάς αναφέρθηκε στον λόγο της αποχής του από την τηλεόραση, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Η αποχή μου από την τηλεόραση είναι μια πράξη προσωπικής διαμαρτυρίας. Είμαι διαθέσιμος ηθοποιός και θα ήθελα πολύ να δουλέψω. Δεν είναι εύκολες οι προτάσεις που μου γίνονται και πιθανώς δεν απουσιάζω εγώ, η τηλεόραση απουσιάζει από εμένα. Δεν αισθάνομαι και ένοχος που δεν δουλεύω στην τηλεόραση, η τηλεόραση θα πρέπει να αισθάνεται ένοχη.

Έναν ηθοποιό χωρίς ταλέντο, μόνο με σεβασμό μπορώ να τον αντιμετωπίσω. Θεωρώ ότι κανείς δεν είναι χωρίς ταλέντο, απλά πρέπει να βρουν αυτά τα στοιχεία που θα τους κάνουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Όταν δεν έχω καθρέφτη νιώθω γόης και ζεν πρεμιέ, γιατί δε με βλέπω…. Περιβάλλομαι από γυναίκες, έχω μια υπέροχη σύντροφο, δυο υπέροχες κόρες που έχουν ανθίσει υπέροχα, και μια υπέροχη εγγονή. Σαν παππούς νομίζω ότι είμαι καλός. Σαν μπαμπάς δεν ήμουν αυστηρός, αλλά αυστηρός δεν ήμουν γενικά στην προσωπική μου ζωή» είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς.

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έπρεπε να ανέβω στη σκηνή ενώ έχασα τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Η αίσθηση της απώλειας δεν είναι τόσο έντονη για μένα, γιατί με κάποιο τρόπο έχω την ευαισθησία και την ομορφιά μέσα μου να θεωρώ ότι έχουν πάει ταξίδι και θα έρθουν ή θα πάω εγώ να τους βρω» ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Ο Βλάσης Μπονάτσος ήταν η χαρά της ζωής. Κι αυτός λείπει ταξίδι και θα ξανάρθει. Τα ξημερώματα που πέθανε ο Βλάσης, εγώ δε μπορούσα να κοιμηθώ, και ξέρω την ώρα που πέθανε, ήταν το Ιπποκράτειο απέναντι από το σπίτι μου, σηκώθηκα πάνω χωρίς λόγο, και αισθάνθηκα πολύ άσχημα και τον σκέφτηκα. Άνοιξα τις ειδήσεις, την εκπομπή του Παπαδάκη που με το που ξεκίνησε είπε ότι πέθανε ο Βλάσης.

Ήμουν δίπλα στον Θανάση Βέγγο στις τελευταίες στιγμές του. Η Αλίκη ένιωθε σταρ, στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία σταρ, μόνο η Αλίκη ήταν» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Πιατάς.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button