ΔΙΑΦΟΡΑ

37χρονο παλικαράκι κρεμάστηκε την ώρα που είχαν τραπέζι στο σπίτι για την γιορτή της συζύγου του

Αυτοκτόνησε 37χρονος Βολιώτης

Τραγικό τέλος εδωσε στη ζωη του ένας 37χρονος απο το Βόλο, σε πόλη της Σουηδιας. Ο 37χρονος Βολιώτης, ενώ έτρωγε με τους γονείς του, σε γιορτινό κλίμα, καθώς είχε την ονομαστική της εορτή η σύζυγός του, μπήκε στο μπάνιο και έβαλε τέλος στη ζωή.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, το γιορτινό κλιμα, ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Το παλικαρι ζούσε σε πόλη της Σουηδίας τα τελευταία χρόνια και οι γονείς του, τον επισκέφθηκαν από τον Βόλο λόγω των ημερών. Την ώρα που έτρωγαν, σηκώθηκε, πήγε στο μπάνιο και κρεμάστηκε.

Η οικογένεια βρίσκεται σε σοκ απο την αυτοκτονία και οι Αρχές ερευνούν τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σάλος με όσα καταγγέλει ο Σπυρος Μπιμπιλας οτι συμβαίνουν στο σωματείο των ηθοποιών: Όλα αυτά θυμιζουν την αποστασία Μητσοτάκη του 65

Σε μια πρωτόγνωρη ανάρτηση του ο Σπυρος Μπιμπιλας ξεσπάει και κανει λογο για αποστασία στο σωματείο των Ηθοποιών: Η απρόσμενη και αδικαιολογητη αποστασία κάποιων στελεχών κ μελών του ΔΣ της ΑΕΝΑΗΣ υπερκοματικης παράταξης μας στο ΣΕΗ ,λίγες μέρες πριν τις εκλογές μόνο θλίψη κι απογοήτευση μας φέρνουν!

Με δήθεν σκοπό την ένωση όλων μέσα σε ένα ψηφοδέλτιο ( πράγμα ανέφικτο) η μικρη διάσπαση της μεγάλης μας παράταξης, που έφερε όλο τον κλάδο ξανά στην αγκαλιά του ΣΕΗ κ του ΤΑΣΕΗ μέσα από τους αγώνες δύο ετών, είναι γεγονός! Μόνο την αποστασία Μητσοτάκη του 65 μας θυμίζουν αυτα κ μόνο χαρά σε αντιπάλους δίνουν για να ζητωκραυγάσουν ενδεχομένως αλλά ανοήτως ότι είναι πρώτη δυναμη! Εύχομαι να κατανοήσουν το λαθος τους οι καλοί κι αδελφικοί μου φίλοι που τόσα πολλα χρόνια συνοδοιπορουσαμε τέλεια!

πηγη olympia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button