ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του 30χρονου Σκαρφάλωνε κάθε μέρα στο παράθυρο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η μητέρα του με λευχαιμία και κορονοϊό

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του 30χρονου Σκαρφάλωνε κάθε μέρα στο παράθυρο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η μητέρα του με λευχαιμία και κορονοϊό

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του 30χρονου Jihad Al-Suwaiti.

Σκαρφάλωνε καθημερινά στο παράθυρο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η μητέρα του η οποία έπασχε από λευχαιμία και είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό.

Αφού δεν επιτρεπόταν να εισέλθει στο δωμάτιο και θέλοντας να παραμείνει στο πλευρό της, ο 30χρονος Παλαιστίνιος αποφάσισε να σκαρφαλώσει στο παράθυρο.

Λειτουργός του νοσοκομείου, δήλωσε ότι ο γιος της ασθενούς “έμενε για αρκετές ώρες εκεί παρακολουθώντας τη μητέρα του”, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 16 Ιουλίου.

Η ιστορία του Jihad Al-Suwaiti “λύγισε” το διαδίκτυο και μάλιστα η φωτογραφία που τον απεικονίζει στο παράθυρο του νοσοκομείου, έγινε σκίτσο..

dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button