ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Μουσικός

«Έφυγε» σε ηλικία 84 ετών ο ντράμερ των Stranglers.Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Τζετ Μπλακ, ντράμερ του συγκροτήματος The Stranglers.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του μουσικού, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Μπράιαν Τζον Ντάφι, αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο ίδιος είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζούσε στο εξοχικό του σπίτι στη βόρεια Ουαλία, κοντά σε φίλους και στην οικογένειά του. Η κακή κατάσταση της υγείας του δυσκόλευε τη μετακίνησή του.

Στην ανακοίνωση του εκπροσώπου του αναφέρεται πως ο Τζετ Μπλακ «έφυγε» ειρηνικά, κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου.

Ο Sil Willcox, μάνατζερ των Stranglers, είπε για εκείνον: «Ήταν η δύναμη του Τζετ που εκτόξευσε τους Stranglers. Ήταν η δύναμη του που ενίσχυσε την αποφασιστικότητα του συγκροτήματος να ακουστεί και να γίνει διάσημο».

Ο Μπλακ ήταν ιδρυτικό μέλος του γκρουπ
Ο Μπλακ ήταν ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος και υπεύθυνος για μερικές από τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως τα «Peaches», «No More Heroes» και «Golden Brown».

Πριν ενταχθεί στο συγκρότημα, ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που διέθετε φορτηγά παγωτού. Αργότερα, η μπάντα τα χρησιμοποίησε για να κάνει την πρώτη της περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

πηγη iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button