ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο Σοκ για το χάσκι Όλιβερ: «Μάθαμε ποıος είναι. Εάν δεν τον σuλλάβουν θα ..

Η Μάρθα Πουλτίδου επικεφαλής της Πανελλήνιας ομάδας κατά της κακοποίησης των ζώων υποστήριξε ότι ο άνθρωπος που κακοποίησε τον Όλιβερ έχει “γερό δόντι”.

Ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ, του οκτάχρονου χάσκι, κυκλοφορεί ελεύθερος και στην Αράχωβα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι κινδυνεύουν όλοι, τα παιδιά τους και οι ίδιοι, υποστήριξε σε συνέντευξή της η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων

«Ξέρουμε ποιος είναι! Εάν δεν τον συλλάβουν θα πω δημόσια το όνομά του»

Η Μάρθα Πουλτίδου, μιλώντας στο ραδιόφωνο Focus Fm, ανέφερε ότι «εάν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω δημόσια το όνομά του. Ξέρουμε ποιος είναι, έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία. Ο κόσμος το έχει τούμπανο στην Αράχωβα κι εμείς κρυφό καμάρι».

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, ανέφερε ότι το οκτάχρονο χάσκι το έχει χτυπήσει άγρια ο δράστης και στη συνέχεια βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. «Προφανώς υπήρχαν μάρτυρες από όσο γνωρίζουμε εμείς», συμπλήρωσε η Μάρθα Πουλτίδου, αναφέροντας ότι ο Όλιβερ, το οκτάχρονο χάσκι «έχει κακοποιηθεί βάναυσα ένα ζώο και έχει βιαστεί από άνθρωπο και όχι από άλλα ζώα όπως προσπαθεί να μας πείσει η αστυνομία».

“Ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε” τόνισε μεταξύ άλλων.

“Αν δεν τον συλλάβουνε θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία “κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα” συνέχισε, ισχυριζόμενη ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος “έχει γερό δόντι” “σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς” όπως χαρακτηριστικά είπε.

“Θα εκπλαγείτε γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. Γιατί φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου, να κάνει αυτό το έγκληματ οσεξουαλικό. Δεν είναι σεξουαλικό ακριβώς το έγκλημα. Κάτι άλλο υπάρχει το οποίο θα αποκαλυφθεί μόλις συλληφθεί ο άνθρωπος” τόνισε η Μάρθα Πουλτίδου.

Δείτε το βίντεο

πηγη straight.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button