ΔΙΑΦΟΡΑ

Σuγκλονίζει η μαμά της Ιφιγένειας: «Έχασα ό,τι πιο χρuσό έχω αγγiξει, δεν θα μου απαγορεúσετε να οuρλıάζω»

«Αγάπη μου, ποσό μας λείπεις, άδεια η ζωή χωρίς εσένα, φώς μου» - Σuγκλονίζουν οι αναρτήσεις της μητέρας της Ιφιγένειας

Η 23χρονη Ιφιγένεια ήταν ένα από τα 57 θύματα στην τραγωδία των Τεμπών, πριν από ένα χρόνο και η μητέρα της, με μια σειρά αναρτήσεων στο προφίλ της στο facebook, αποχαιρετά, για ακόμη μία φορά, τη μονάκριβη κόρη της.

Οι σπαρακτικές αναρτήσεις της μητέρας της 23χρονης Ιφιγένειας

Ειδικότερα, σε μία από τις αναρτήσεις της, η μητέρα αναφέρει: “Αγάπη μου…. ποσό μας λείπεις… άδεια η ζωή χωρίς εσένα… φώς μου…. Μας καταδίκασαν σε ατελείωτο πόνο και απελπισία….. ΤΈΜΠΗ ΈΓΚΛΗΜΑ….”, ενώ σε άλλη δίνει τη δική της απάντηση στον μητροπολίτη Λαρίσης, Ιερώνυμο, που ζήτησε από τους συγγενείς να πονάνε στο βουβά, υπογραμμίζοντας “Έχω χάσει την ομορφιά, την καλοσύνη, αναντικατάστατη, ό,τι πιο χρυσο έχω αγγίξει… κλάμα την ημέρα… ουρλιαχτά την νύχτα…. αυτό δεν μπορείτε να μου το απαγορεύσετε δεν μπορώ να το ελέγξω…. απάντηση προς” Τον κεκοιμημένο τόν τιμας με σιωπή όχι με θόρυβο…””.

 

 

Η ανάρτηση για την 23χρονη Ιφιγένεια

Σε άλλη ανάρτηση στο προφίλ της χαροκαμένης μάνας στο facebook, επισημαίνεται:

 

 

“1 χρονος ,12 μήνες ,365 μερες ,8,760 ώρες,που 57 άνθρωποι δεν έφτασαν ποτε στον προορισμό τους ,57 οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος για όλη τους την ζωη ,δεν εχουν προλάβει καν να θρηνήσουν τα παιδιά τους γιατί μπήκαν στον αγώνα για να τους δικαιώσουν ,1 χρόνο μετα ακομα η οικογένειες ζητάνε απαντήσεις ζητάνε κράτος δικαίου κατάργηση της πολιτικής ασυλίας,ζητούν και παλεύουν για το αυτονόητο δεν γίνεται να ξεχάσουμε στιγμές εικόνες που δεν φεύγουν απο το μυαλό μας,όλοι μαζι πρεπει να παλέψουμε για την δικαίωση τον ανθρώπων ,απο τύχη δεν ημασταν εμείς η κάποιος δικός μας ανθρωπος μέσα στο τραινο,πολλοί απο εμάς είχαμε καποιον γνωστό μέσα η και Οχι δεν εχει σημασία.

Αυτη εδω ειναι η ιφιγενεια απο την πόλη μου και γνωστή μου θύμα στα τεμπη και ενα παιδι 22 ετών ξανθός Άγγελος η ιφιγενεια δεν πέθανε δολοφονήθηκε δεν ηθελε να αφησει την οικογένεια και τους φίλους της ειχε όνειρα για την ζωη και το μέλλον της κάποιοι της σφράγισαν εισητηριο δίχως επιστροφή ποιος θα πληρώσει για αυτο ποιος θα απολογηθεί στην οικογένεια της Ιφιγένειας που στέρησαν το παιδι απο το σπιτι τους και τους καταδίκασαν να κουβαλάνε έναν Σταύρο για το υπόλοιπο της ζωής τους ,1 χρονος που η ιφιγενεια δεν γύρισε σπιτι της χρωστάμε στην ιφιγενεια και σε ολα τα θύματα δικαίωση”.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button