ΔΙΑΦΟΡΑ

H Ασύλληπτη τραγωδία : Αντί για γάμο και βάπτιση, θα πάνε στην κηδεία

Το βρέφος σκοτώθηκε σε τροχαίο – Οδηγός ήταν η μητέρα του, η οποία δεν τραυματίστηκε – Τραγική ειρωνεία είναι πως  το ζευγάρι θα έκανε το γάμο του, αλλά και τη βάπτιση του παιδιού Μία αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε έξω από την Ελασσόνα , όπου ένα αγοράκι μόλις 10 μηνών έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο.

Το συμβάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr έλαβε χώρα, στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 38χρονη μητέρα του βρέφους, ευρισκόμενο στο ρεύμα προς Κρανιά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του βρέφους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Σε κατάσταση σοκ, ασθενοφόρο παρέλαβε τη μητέρα, η οποία δεν τραυματίστηκε. Η τραγική ειρωνεία είναι πως  το ζευγάρι θα έκανε το γάμο τους, αλλά και τη βάπτιση του βρέφους, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button