ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις – Εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Στο επίκεντρο οι συνομιλίες

Οι Αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν δεδομένα από το τηλέφωνο του 31χρονου και να δείξουν τον δρόμο προς τα πού θα πρέπει να στραφούν οι έρευνες.

Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν νέες εικόνες από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το τζιπ του κρεοπώλη και στέκονται σε μια σειρά από αντιφάσεις που έχουν διαπιστώσει.

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο 50χρονος επανέλαβε πως θυμάται μόνο μέχρι τη στιγμή που άφησε τον νεαρό αγνοούμενο στο σημείο που του ζήτησε.

Οι έμπειροι αξιωματικοί έχουν εικόνα για το τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ πριν 8 ημέρες και ποια ήταν η κατάληξη για τον 30χρονο που παραμένει άφαντος

Τα ευρήματα που θα επιβεβαιώσουν τις ενδείξεις και θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης αναζητούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομική έρευνα έχει προχωρήσει αρκετά και οι έμπειροι αξιωματικοί έχουν εικόνα για το τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ πριν 8 ημέρες και ποια ήταν η κατάληξη.

Αν και τα ευρήματα και τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους για την ώρα δεν είναι ακόμα ικανά για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να «δέσουν» τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό δεν θα αργήσει να γίνει.

Ραγδαίες σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που βρίσκεται στο Μεσολόγγι έχει συλλέξει καταθέσεις από άτομα του στενού κύκλου του 30χρονου αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Αυτές οι καταθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα σε ένα νέο στάδιο, σε συνδυασμό και με την ανάλυση που έχει γίνει στα δεδομένα του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη.

Το κινητό του αγνοούμενου δεν έχει εντοπιστεί ωστόσο, οι Αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν πολλά δεδομένα από το τηλέφωνο του 30χρονου, τα οποία δείχνουν προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες.

Από όλα αυτά τα στοιχεία δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε τις επόμενες ώρες σε ραγδαίες εξελίξεις ακόμα και σε εντάλματα σύλληψης.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν καταφέρει να ανακτηθούν δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες πριν την εξαφάνιση.

Εντοπίστηκαν ευρήματα 

Οι έρευνες των Αρχών είχαν εστιάσει στην περιοχή όπου η κάμερα της Ιόνιας Οδού είχε εντοπίσει το αυτοκίνητοι το 50χρονου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, σήμερα σε συγκεκριμένο σημείο εντοπίστηκαν κάποια αντικείμενα.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν στο σημείο πήγε η αστυνομία μετά από πληροφορία που είχε ή αν τα αντικείμενα βρέθηκαν τυχαία κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό του Μπάμπη.

Οι Αρχές πήραν μαζί τους δύο σακούλες με ευρήματα, οι οποίες εστάλησαν για έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί εάν συνδέονται με την εξαφάνιση του 30χρονου.

Η έκκληση της αδερφής του Μπάμπη

Η αδελφή του αγνοούμενου μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega για την πορεία των ερευνών και ανέφερε ότι η αγωνία τους είναι πολύ μεγάλη.

«Κάνω έκκληση όποιος ξέρει, να έρθει σε επικοινωνία, έστω και ανώνυμα. Κάποιος ξέρει», είπε χαρακτηριστικά η αδερφή του 31χρονου.

Το διαβάσαμε εδώ in.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button