ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στα Φάρσαλα: Έφυγε από τη ζωή στα 65 του ο ιερέας Νικόλαος Παπαρούνας

Ο επί σειρά ετών εφημέριος ιερού ναού στα Φάρσαλα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 65 ετών, ο επί σειρά ετών εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φαρσάλων π. Νικόλαος Παπαρούνας. Όπως γράφει το ifarsala.gr, τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο αρχιερατικός επίτροπος Φαρσάλων π. Βασίλειος Αναστασόπουλος γράφοντας τα εξής:

”Έφυγε για την αιωνιότητα ο αγαπητός σε όλους μας και επί σειρά ετών εφημέριος του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φαρσάλων π. Νικόλαος Παπαρούνας! Ας είναι αιωνία και μακαρία η μνήμη σου φίλε μου, πατέρα και αδελφέ!”

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (31/03) στις 12 μ. στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Φαρσάλων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο.

Πέθανε από κορονοϊό ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας

Πέθανε στα 76 του χρόνια ο καθηγητής και ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας, μετά τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό. Όπως γράφει το thesstoday, ο ιατροδικαστής νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ΜΕΘ του νοσοκομείου “Άγιος Δημήτριος”.

Υπήρξε στέλεχος της ΝΔ, είχε διατελέσει επί 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, ενώ είχε θέσει υποψηφιότητα και με τη Χρυσή Αυγή.

πηγη thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button